2001 golf conf. kullanıcısıyım aracımda brc marka lpg var 1 ay kadar once boyle bır sorun yaşamaya basladım. özellikle sabahları (motor sogukken) ve aracı guneşin altında bıraktıgım zaman (3-4 saat ve fazlası) araç çalışmıyor. Marş alıyor sanki motora benzin gitmiyor. bugun şans eseri bir vw cide aracı bilgisayara bağladılar hal sensörü hatası verdi bilgisayar. Bu hata aracta sıcak ve soguk havalarda çalışma problemi yaparmış göztepede 125 tl parça 100 tl işçilik istedi usta. bende başka bir servise gittim ordada aracı bilgisayar a bağladılar, yine hata gorundu usta hatası sildi, aracı kapatıık açtık tekrar çalıştırdık vs. işlemler yaptık aynı hata tekrar gorunmedı. O servisteki ustada bu parçanın arızalı olsa devamlı aynı hatayı verecegını soyledı. bır ıkı gun daha bın yıne aynı sorunu yaparsa gel ne hatası verıyor bakarız dedı. bende servısten cıktım. eve gelırken yolda ıkı deva hareket halındeyken bosa alıp frene bastıgımda (sert degıl) araban stop ettı. Şimdi aracı gunese bıraktım 1 saat kadar sonra tekrar cıkıp servıse gıdecegım. neler olacak gorecegız ama sorun cok canımı sıktı dogrusu.