Evet arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım önce bir kaç servise sordum 300 tl dediler filtre ve işçilik dahil. sonra kayseride yeni açılan bi özel servis var oraya götürdüm. bana bunların şanzıman filtresinin değişmediğini ve nasıl bir şey olduğunu gösterebileceğini söyledi toplam 180 tl tutar dedi. ve bende yaptırdım hep başında durarak. filtreyi gördüm çıkarttı güzelce temizledi ve beyaz yağ koydu mobil markalı 6 litre aldı. ve ben vites geçişlerini neredeyse hiç hissetmiyorum demiştim ya artık hiç hissetmiyorum. bu arada diğer bakımlarını yaptırdım tüm filtrelerinide değiştirdim gayette temiz yapıldı. toplam 380 tl tuttu.
birde ustanın dediğine göre benim egsozda sorun varmış hakikaten motorun altından gaza basınca bir egsoz sesi geliyordu onu da yaptırdım (krom spiral) (70tl iyisi imiş) yandaki egsozcuya ses kesildi çok sessiz oldu
bu yüzden o motor işaretli lambada yanabilirmiş yeni kablo ve program sipraiş etmiş salı günü gelde abi tam öğreneyim dedi. salı günü gittiğimde de motor arızasına bakacak. ayrıca rain-closing sistemini, kumandada ki bagaj açma düğmesini de tam açılmasını açtıracağım vag-com dan. sonra ki işimse otomatik bagaj açmaya yarayan parçaları alıp montaj ettireceğim...
hepinize yardımlarınız dan dolayı tşk ediyorum...