bence değer. ya vw dediğimiz araçlar mercedes ayarında araç. ben hemen hemen çoğu markayı kullandım. ama bora kadar sürüşü zevkli kullanımı rahat komforlu bir araç görmedim araba resmen konsantre mercedes. ya tabi o fiyatlara başka alternatifler de var. bu zevk meselesi kimi gider 25 bin liraya ford focus alır kimi gider aynı paraya ve grubu bi araç alır mesela bora highline. bu kişisel bir tercihtir .
ben aracı 20bin liraya tüpsüz vaziyette aldım çok düşündüm ama kazıklandık mı acaba bu arabaya bukadar para verilir mi diye sonra sonra farkettim dedim helal olsun adamlar yapmış ben bu paralara hangi marka alırsam alıyım bukadar donanımı komforu yüksek bi araç alamazdım.
haa ama sen ısınamazsın araca o zaman 10 milyar bile yapmaz araç senin gözünde. önemli olan içine sinmesi. bahsettiğimiz araçlar 20bin lirayı fazlasıyla hakeden araçlar. ha arızası falan fişman oluyo biraz hasssas arabalar ama gülü seven dikenine katlanır. bn bikaç sorun yaşadım sinir oldum dedim satcam ulan bu arabayı bi baktım etrafımda herkes bora arıyor temiz araç yok piyasada.temiz olduktan sonra bi de bakımlı titiz adamsan. ömürlük araçlar bunlar ömürlük...