Gönderen Konu: 2001 comfortline satıp 2003 almak  (Okunma sayısı 16783 defa)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
Ynt: 2001 comfortline satıp 2003 almak
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2011, 14:11:50 »
ben 9 ay önce 21 verdimde aldım arabamı  :) 52 bindeydi +Brc Tüp+4sıfır Lastik+arka çamurlukta 2 parça boya+Değişensiz

Lpg varsa 19 a bugün satarsın satamıyosan ver ben satayım :)

lpg yok arabada hiç takılmamış. sizin arabada baya iyiymiş 52 bin km :D :D

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 30 Mayıs 2011, 14:17:18 »
bence değer. ya vw dediğimiz araçlar mercedes ayarında araç. ben hemen hemen çoğu markayı kullandım. ama bora kadar sürüşü zevkli kullanımı rahat komforlu bir araç görmedim araba resmen konsantre mercedes. ya tabi o fiyatlara başka alternatifler de var. bu zevk meselesi kimi gider 25 bin liraya ford focus alır kimi gider aynı paraya ve grubu bi araç alır mesela bora highline. bu kişisel bir tercihtir .
ben aracı 20bin liraya tüpsüz vaziyette aldım çok düşündüm ama kazıklandık mı acaba bu arabaya bukadar para verilir mi diye sonra sonra farkettim dedim helal olsun adamlar yapmış ben bu paralara hangi marka alırsam alıyım bukadar donanımı komforu yüksek bi araç alamazdım.
haa ama sen ısınamazsın araca o zaman 10 milyar bile yapmaz araç senin gözünde. önemli olan içine sinmesi. bahsettiğimiz araçlar 20bin lirayı fazlasıyla hakeden araçlar. ha arızası falan fişman oluyo biraz hasssas arabalar ama gülü seven dikenine katlanır. bn bikaç sorun yaşadım sinir oldum dedim satcam ulan bu arabayı bi baktım etrafımda herkes bora arıyor temiz araç yok piyasada.temiz olduktan sonra bi de bakımlı titiz adamsan. ömürlük araçlar bunlar ömürlük...

kesinlikle haklısın. sırf bu yüzden zaten aklıma takılıyo. eğer model yükseltmek niyetinde olsam 2006 megane falan düşünürdüm ama sadece golf4 almak için satarım arabamı.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Mayıs 2011, 14:18:28 »
megane mi ? 10 tane megane yan yana koysak bora bi ucundan girer öbür ucundan çıkar. :)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 30 Mayıs 2011, 14:19:01 »
bi soru daha sorucam : benim aracım 149000 kmde şuan daha düşük km li bir highline bulsam. vereceğim 2-3 milyarı bakımlardan vs.den amorti edebilirmiyim

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2011, 14:19:37 »
Bence 2003 Gümüş renkli temiz highline için değer.
ESP+sunroof+cruse control+fonksiyonel direksiyon vs. farkları var.  :sevgi:
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Mayıs 2011, 14:20:39 »
tabiki edebilirsin km önemli . araç yorgun değilse bi genel bakımla bile kurtarabilirsin  ;D

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 30 Mayıs 2011, 14:25:03 »
Serhat zaten aracı alınca bazı masrafları yapmak gerekiyor.
Araç bulursan bunları da göz önünde bulundur fiyat kır.
Ben araca masraf yapmadan binemiyorum.
Bu sıfır değil ki hiç elletmeden al git gez dolaş  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 30 Mayıs 2011, 14:52:36 »
yazan herkese teşekkürler şimdi biraz düşünmek gerekiyo :) biraz piyasayı araştırıyım hesap kitap yapıyım sonra karar veririz :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #22 : 30 Mayıs 2011, 16:26:23 »
ben belirtilen görüşlerin aksini düşünüyorum. mazisini seceresini bildiğiniz bir araç denk gelirse keyif sizin para sizin. elbette düşünülebilir. ben olsam ben de düşünürdüm. ama sağdan soldan arayarak, hele ki internetten irtibat kurarak bulacağınız bir aracın mazisine dair bilgiye ulaşamazsınız. araç temizdir kazasızdır boyasızdır. ama sahibi üşengecin umursamazın tekidir. bakımlarını aksatmıştır.yağını suyunu eksik tutmuştur. dağa tepeye vurmuştur. motorunu gereksiz yere çok zorlamıştır. döşemeleri yemek içecek menüsü gibidir. ya da sahibinin ustalarında iş yoktur. bakımlarında yanlış işlemlerle düzgün aracı haşat ederler. lpg montajında dahi yanlış işlemler sonucu motoru öldürecek çok yanlışlıklar yapılıyor

vs. böyle bir araç denk gelirse sizi çok üzer.

modelden ziyade donanım farklılığı için düşünülebilir bana kalırsa. kullanıcısı aracına değer vermiyorsa sıfır aracı bile 1 senede dağıtabilir sonuç olarak.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Mayıs 2011, 16:41:42 »
temizini bulursan ne ala. bırak highline donanimini millet temiz bir golf bulmak için aylarca arastirma yapiyor hatta an geliyor bu sevdadan vazgeçiyor. sen benim aracim boyasiz ama degistirecem diyorsun diesel veya daha güçlü bir golf desen eyvallah ama senin 1.6 highline dedigin araç o kadar az ki sen birde otomatik istemem manuel dersen bol sanslar sana :)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2011, 17:07:06 »
abi çok pis aklıma takıldı bu iş  ??? tolga ve birol abi doğru söylüyosunuz piyasa bozuk az önce sahibinden.com a baktım manuel highline 3 tane vardı sadece biri dikkatimi çekti oda 25750 lira fiyat çekmiş. dediğim gibi şuan için sadece bi fikir. sunroof lu pasific varmı acaba   >:D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2011, 17:15:00 »
abicim pasific falan bırak allaşkına ya :)  bak bnm komşum 2000 comfortline ile 2005 pasific takas yaptı üstüne para vercekti aynı gün içinde vazgeçti geri götürdü araçta sorun yok ama comfort gbi  oturmuyo araç

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Mayıs 2011, 17:15:41 »
çok canın çekiyosa yaptır bi sunroof :)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 30 Mayıs 2011, 17:22:20 »
abicim pasific falan bırak allaşkına ya :)  bak bnm komşum 2000 comfortline ile 2005 pasific takas yaptı üstüne para vercekti aynı gün içinde vazgeçti geri götürdü araçta sorun yok ama comfort gbi  oturmuyo araç

sonradan sunroof yaptırmaya gerek yok :) bide comfort la pasific arasında donanım dışında bi fark yok diye biliyodum neden comfort gibi oturmuyo dediniz yoksa fark varmı ?