Gönderen Konu: 2001 comfortline satıp 2003 almak  (Okunma sayısı 16785 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: 2001 comfortline satıp 2003 almak
« Yanıtla #28 : 30 Mayıs 2011, 17:23:51 »
güzel kardeşim fark olmasa ikisinin de adı comfort olurdu :) bnm farkettiğim kadarıyla pasific jantların daha kücük lastikler daha ince pek böle baba gibi oturmuyor yola yoksa cok büyük farklar yok.
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #29 : 30 Mayıs 2011, 17:35:02 »
güzel kardeşim fark olmasa ikisinin de adı comfort olurdu :) bnm farkettiğim kadarıyla pasific jantların daha kücük lastikler daha ince pek böle baba gibi oturmuyor yola yoksa cok büyük farklar yok.

abi donanım farkını biliyorum. sen araç oturmuyo deyince yürüyendemi bi fark diye düşündüm ama comfot jantları 15 inch pasific jantları 16 inch. çokta bi fark yaratmaz diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #30 : 30 Mayıs 2011, 17:36:51 »

Bora da öyle Golf te tam tersi Pasific in jantı güzel ve 16'...Serhat kardeşim bence senin canın sıkılmış arabadan değişiklik istiyosun biraz jantlarını değiştir aracında bikaç değişiklik yap Highline tamam baba donanım ama Comfortline satılıp Pacific alınırmı ya  :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 30 Mayıs 2011, 17:37:29 »
abi her aracın bi ruhu var bence ben anlatılanı dinliyorum sonra deniyip bakıyorum.  yaani pasific'in duruşu bile comfort gibi durmuo belki bnm psikolojik durumuma baglı :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #32 : 30 Mayıs 2011, 17:38:29 »
teker ve jant çapının artması süspansiyon ayarlarını değiştirmeden uygulanırsa yol tutuşu olumlu değil olumsuz etkiler. sonuç olarak araç ve ağırlık merkezi yerden yükselir. süspansiyon sistemini de elden geçirmeli.

sonradan sunroof açtırmak mı?  :o aman aman. orijinal tavanı elletip böyle bir işleme kalkışmak çok sakıncalı. 1. aracın esneme ve rijitlik hesaplarını alt üst eder. yol tutuşuna varıncaya kadar her şeyini etkiler. 2. aracınızın değeri düşer. sonradan sunroof taktıranlar genelde araçları takla atanlar. tavan sacıyla uğraşmak yerine sunroof ile işlerini kolaylaştırıyorlar. 3. orijinal bir sunroof kullanılmadığı takdirde uzun vadede (5 yıl+) tavanda sarkmaya sebep olur.

comfort ile pasific arasında fark var mı? var elbette. aracın motor aksamı ile alakalı değil ama konforunu arttırmaya yönelik iç donanımlar. daha yumuşak süspansiyon. yola oturma tabiriyle neyi kastettiğinizi bilmiyorum ama süspansiyonun yumuşak olması, özellikle yüksek hızlı virajlarda aracın yol tutuşunu ters yönde etkiler. şöyle düşünelim. spor tip süspansiyonlar daha serttir. ama konfor yoktur.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 30 Mayıs 2011, 17:40:06 »
bak abim teknik tabirlerle anlattı :) biz biraz alaylıyız tam olarak anlatmak istediğimi TEYOLOGY kardeşimiz anlattı :)

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 30 Mayıs 2011, 17:42:29 »
Bora da öyle Golf te tam tersi Pasific in jantı güzel ve 16'...Serhat kardeşim bence senin canın sıkılmış arabadan değişiklik istiyosun biraz jantlarını değiştir aracında bikaç değişiklik yap Highline tamam baba donanım ama Comfortline satılıp Pacific alınırmı ya  :)

biraz haklısın, dediğim gibi sadece fikir hadi değiştiriyim desem yine 2 3 ayı bulur :) benim aklımı çelen gri renk ve sunroof :D :D golfe gerçektende çok yakışıyo ama herşeye rağmen arabamdan soğumam seviyorum onu  :sevgi: :D

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 30 Mayıs 2011, 17:44:00 »
bak abim teknik tabirlerle anlattı :) biz biraz alaylıyız tam olarak anlatmak istediğimi TEYOLOGY kardeşimiz anlattı :)

:tamamdir

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 30 Mayıs 2011, 17:54:51 »
abi sunroof bnde cok istedim ama sonra duyduğum şeyler şunlar oldu arıza verdiği zaman lanet edeceğin bir ürün bu hele döşeme sökülcek derlerse yandın olmaması daha iyi risk yk :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #37 : 30 Mayıs 2011, 17:59:51 »

yok be abiciğim. ben bu işin eğitimini almadım ki. ben de araştırıyorum. sağdan soldan okuyorum. ben de bu işin mekteplilerinin yalancısıyım. hani öyle atıl vaziyette yüzmilyarlarca liram yok ki sırf denemek için bir araca sunroof taktırıp bir de orijinalini pistte teste tabi tutayım. ama mantıken fabrikada onlarca mühendisin aylarca uğraşıp yaptığı hesapların canına okunmuş olunuyor.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 30 Mayıs 2011, 18:04:32 »
 :tamamdir

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #39 : 30 Mayıs 2011, 19:49:40 »
Serhat senin şuanda düşündüğün şeyleri yakın tarihte ben yaşadım( 1-2 ay içinde)
2001 Comfortline vardı bende,146000 de sattım 1 ay araba aradım golf IV pasific,Highline Bora Pasific,comfortline Highline...
Hepsine baktım yine aynı arabadan aldım.
GOLF IV Comfortline donanım olarak iyidir,bir iki değişiklikle daha iyi ve güzel oluveriyor ;)
Ne olursa olsun hayırlısı olsun :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 30 Mayıs 2011, 20:36:23 »
Serhat'çım alırken karar senin ama 18000 düşük bir fiyat senin araba için bugün 99 model lacivertine adam 19000 istiyordu sanayide..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 30 Mayıs 2011, 22:31:20 »
Serhat senin şuanda düşündüğün şeyleri yakın tarihte ben yaşadım( 1-2 ay içinde)
2001 Comfortline vardı bende,146000 de sattım 1 ay araba aradım golf IV pasific,Highline Bora Pasific,comfortline Highline...
Hepsine baktım yine aynı arabadan aldım.
GOLF IV Comfortline donanım olarak iyidir,bir iki değişiklikle daha iyi ve güzel oluveriyor ;)
Ne olursa olsun hayırlısı olsun :tamamdir

anladım abi biraz daha düşündüm vazgeçtim gibi bişey ama çok kupon bi araç düşerse (golf veya a3), arabamı satmayı düşünebilirim. yoksa satıp araba aramak zor iş :)