Gönderen Konu: Sunroof  (Okunma sayısı 5362 defa)

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Sunroof
« : 02 Haziran 2011, 19:01:38 »
arkadaşlar bugün sunroofun içiden birşeyler kırıldı küçük parçalar. :-\ :-\  ve tam olarak kapanmamaya başladı ankarada bana yedek parça sağlayabilecek bir yer ve yapabilecek yer varmı ? :-[  içindeki küçük plastik aksamlar kırıldı diye düşünüyorum motorunda herhangi bir sorun yok.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
Ynt: Sunroof
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2011, 00:17:43 »
tırnakları kırılmış olabilir kardeş sunroof işide biraz masraflı iş parçacılara bak büyük sanayide bildiğim beşparmak falan var önce tamircisine göster neyin kırıldığını öğren hurdacılarada bak servisede sor uygun olanı al bnce araştr

Çevrimdışı Ghog

• .........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2011, 00:24:12 »
gecen asker yollarken arkadas cıktı surooff'tan kucuk parcalar dustu tırnak gıbı ama calısıyor sukur attım kırıktı taksak olmaz
.............

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2011, 11:19:55 »
arkadaşlar önce güvendiğiniz işi bilen bi döşemeciye gösterin, benim eski aracımda 9mmlik kovan çıkmıştı, az daha tahliyeleri tıkıyormuş.Döşemeci eğer içeri kaçsaydı yarım milyarlık ederdim seni demişti, benden söylemesi, çok basit bir sistem değil sunroof.Sorunun ne olduğunu bilemiyeceğim o yüzden ama en azından kırıklar tahliyelere kaçmasın, bir gösterin.

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2011, 17:26:53 »
arkadaşlar önce güvendiğiniz işi bilen bi döşemeciye gösterin, benim eski aracımda 9mmlik kovan çıkmıştı, az daha tahliyeleri tıkıyormuş.Döşemeci eğer içeri kaçsaydı yarım milyarlık ederdim seni demişti, benden söylemesi, çok basit bir sistem değil sunroof.Sorunun ne olduğunu bilemiyeceğim o yüzden ama en azından kırıklar tahliyelere kaçmasın, bir gösterin.
gecen asker yollarken arkadas cıktı surooff'tan kucuk parcalar dustu tırnak gıbı ama calısıyor sukur attım kırıktı taksak olmaz

tırnakları kırılmış olabilir kardeş sunroof işide biraz masraflı iş parçacılara bak büyük sanayide bildiğim beşparmak falan var önce tamircisine göster neyin kırıldığını öğren hurdacılarada bak servisede sor uygun olanı al bnce araştr
2-3 hafta sonra yaptırcam şuan sunroofsuz geziyorum. ayrıntıları yaptırınca yazarım teşekkür ederim :) önerebileceğiniz bi yer varmı ?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2011, 20:20:54 »
valla döşemecim yok benim ama yaptırdığım yeri istersen onu söyleyebilirim sadece, kefil olabileceğim biri değil, ustamın hatırına benim işimi uygun fiyata görmüştü, yine de arkadaşlar görürlerse yazarlar, çevreleri geniştir, hiçbiryer olmazsa orayı söylerim.

hamit abiye bir ulaş istersen, yakın zamanda sunroofla ilgili bişeyler yapmıştı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2011, 17:46:14 »
banada lazım sunroof ustası.benim sorunum sunroofun tıkırtı yapması.içinden bişiler kırılık yada çıkık ve tıkırtı yapıyor.
konya-antalya yada ankara nu illerde bu işin erbabı lazım banada