Gönderen Konu: 34 GTD 95 ( Redmonster)  (Okunma sayısı 63391 defa)

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
Ynt: 34 GTD 95 dizelciler arabanızın rolantisi kaçta duruyo ?
« Yanıtla #168 : 11 Ağustos 2011, 21:47:49 »
çıkması kaçadır ki bunun bilen var mı ?
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #169 : 11 Ağustos 2011, 21:53:16 »
ben sökücem ilker ne ustası :)) sökünce tesbiti yaparım zatende dışardan belli oluyormuş biyerinden o yüzden sordum..
kaputu açıyosun abi. silindir kapağının sana bakan kısmında tam ortada yağlama kanalı var. kalınca bir kabarıklık. onun tam sol tarafında aynı kanalın küçültülmüş hali var oda daha küçük bi kabarıklık olarak görünür. eğer ordata tek yağ kanalı varsa düz dip silindir kapağın. çift kanal varsa otomatik ayarlılardan.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2011, 21:54:07 Gönderen: taha_jetta80 »

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
« Yanıtla #170 : 11 Ağustos 2011, 21:56:48 »
ne yaptın abi sen 650 de benm arabayı kaldıramam bile  :) standart ayarı 900 biliyorum ben ve 850 ye bile düştüğünde bi farklı çalışıyor araba.

valla ben benimkinin standartını bilmiyorum ancak sabahları çok soğukta çalıştığında 1000 e kadar çıkıyor ısınınca 650 ye düşüyor oyle kaldırmada flanda bi sorun yok yani.

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #171 : 11 Ağustos 2011, 22:04:39 »
kaputu açıyosun abi. silindir kapağının sana bakan kısmında tam ortada yağlama kanalı var. kalınca bir kabarıklık. onun tam sol tarafında aynı kanalın küçültülmüş hali var oda daha küçük bi kabarıklık olarak görünür. eğer ordata tek yağ kanalı varsa düz dip silindir kapağın. çift kanal varsa otomatik ayarlılardan.
bu dedigine yarın bakıcam.. inş çift kanallıdır değilsede çift kanallı olanı takılabiliyor değil mi sorun olmuyor ?

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #172 : 11 Ağustos 2011, 22:18:14 »
bu dedigine yarın bakıcam.. inş çift kanallıdır değilsede çift kanallı olanı takılabiliyor değil mi sorun olmuyor ?
takarsın takarsın sorun olmaz. inşallah kapakta sorun yoktur dicem ama. dikkat ettiysen benim sorunun aynısı olmuş sende de  :) benimde nerden attığını bilemiyordum suyun. soğukken çıktı piyasaya. seninki enjektörlerin altından çıktı benimki kapağın yan kısmından. eğer alırsan da çift kanallı al derim. sıfır boş kapak 500-550 arası yani gidip çıkmasına bi sürü para verme o konuda uyarayım da. Ben çıkma kapak aldım. test ettirdim sıfır hata çıktı. şuanda sorunsuz kullanıyorum.

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #173 : 11 Ağustos 2011, 22:26:10 »
redmonster haklısındır vallahi. 2 haftadır pompacıda yatıp kalkıyorum 3 defa enjektorler degıstı pompanın uzerınekı cıvatalar sokulup takılmaktan artık yalama oldu.3 defa enjektorler degıstı.

benımde pompa ayarlanırken yaktıgım mazot 200 tl yı gecmıstır kesın bu zamana kadar hareret yapmayan arabaya hararet yaptırıyorlardı nerdeyse.. durdugu yerde habıre gaz verıp durdular...

arabadan sogudum yemın edıyorum ya :S

en sonunda ısyanı bastım kavga ettım senın yapacagın işi diye...

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #174 : 11 Ağustos 2011, 22:30:22 »
redmonster haklısındır vallahi. 2 haftadır pompacıda yatıp kalkıyorum 3 defa enjektorler degıstı pompanın uzerınekı cıvatalar sokulup takılmaktan artık yalama oldu.3 defa enjektorler degıstı.

benımde pompa ayarlanırken yaktıgım mazot 200 tl yı gecmıstır kesın bu zamana kadar hareret yapmayan arabaya hararet yaptırıyorlardı nerdeyse.. durdugu yerde habıre gaz verıp durdular...

arabadan sogudum yemın edıyorum ya :S

en sonunda ısyanı bastım kavga ettım senın yapacagın işi diye...

baktın beceremiorlar boşver giden para olsun diyip başka ustaya götürecektin hemen hem sinirin bozulmazdı hem daha fazla paran gitmezdi hemde zamanın gitmezdi sen onlara götürmekte ısrarcı oldukça iyice kötüye gidiyo işler...

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #175 : 11 Ağustos 2011, 22:30:45 »
takarsın takarsın sorun olmaz. inşallah kapakta sorun yoktur dicem ama. dikkat ettiysen benim sorunun aynısı olmuş sende de  :) benimde nerden attığını bilemiyordum suyun. soğukken çıktı piyasaya. seninki enjektörlerin altından çıktı benimki kapağın yan kısmından. eğer alırsan da çift kanallı al derim. sıfır boş kapak 500-550 arası yani gidip çıkmasına bi sürü para verme o konuda uyarayım da. Ben çıkma kapak aldım. test ettirdim sıfır hata çıktı. şuanda sorunsuz kullanıyorum.
sen çıkmayı kaça aldın ? çift kanallımı ayrıca ?

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #176 : 11 Ağustos 2011, 22:44:55 »
baktın beceremiorlar boşver giden para olsun diyip başka ustaya götürecektin hemen hem sinirin bozulmazdı hem daha fazla paran gitmezdi hemde zamanın gitmezdi sen onlara götürmekte ısrarcı oldukça iyice kötüye gidiyo işler...

ahh sorma ha yaparken bu sefer dedım her seferınde bu sefer yaparlar belkı dedım ondan oldu ya.
bıde bana dedıkı tmm dustu bu arabanın yakıtı dedı ınandım

ve su dedgıme cok sasıracaksın

pompa bakımı yapıldı enjektorler degıstı sonuc ne oldu bılıyomusun arabanıın yakıtı dahada arttı :D

dövermisin öldürürmüsün ? :@
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #177 : 12 Ağustos 2011, 00:37:37 »
sen çıkmayı kaça aldın ? çift kanallımı ayrıca ?
evet aldığım kapak çift kanallı. kaça aldım?  :) valla çok hesaplıya aldım. ben ya 150 ye aldım boşunu .

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #178 : 12 Ağustos 2011, 01:33:05 »
ozaman birkaç bildiğimide yazayım nacizane..
1. enjektör pompa sıfır demişsin muhtemelen ustan seni tekrar ayara çağırmıştır 300 500 km sonra
2. mazot kalitesi ile de alakalı
3.sürüş karakteri (birden gazlama devirli kullanım ani bindirmeler ) sürekli zengin karışıma sebep olacağı için buda siyah duman sebebi
4.havalar sıcak dizel araç kış ayına göre yazın biraz daha dumanlar
5.hava filitresi eskiyse
6.Mazot pompası (enjeksiyon pompası) ayarları katalog değerlerine uygun değilse

7.Araç yağ yakıyor olabilir.

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #179 : 13 Ağustos 2011, 08:25:06 »

7.Araç yağ yakıyor olabilir.
yağ eksiltme yok..

Çevrimdışı redmonster

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #180 : 13 Ağustos 2011, 19:46:06 »
benim bu aracı yıkayınca arka döşemelerin yarıdan altı sırılsıklam ıslanıyor nerden alıyo suyu bi türlü bulamadım bi fikri olan varmı başına geçmiş olan yada ? döşemelerim daha sıfır almanyadan geldi kötü olacaklar bu gidişle

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #181 : 13 Ağustos 2011, 23:06:38 »
dösemeleri sök öyle dene ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)