olaylar olaylar bi yandan bunların şimdi ortaya çıkması daha iyi olmuş. ilerde bu arızalar tek tek çıksa, her biri ayrı zahmet olurdu. böyle bi kerede hallolur inşallah
haklısınız hepsi bi elden cıkıyor ilerde tek tek uğraşmaktansa yolda kalmaktansa herşeyi bilip dört dörtlük hale getirip binmek daha mantıklı
adam calısıyor ya
ne çalışması nizam abi ya hep babam koşturuyor.onada zahmet oluyor valla mk1 biraz yorucu bi araç nazlı bir araçmış valla
tekrardan geçmiş olsun caner inşallah bişey çıkartmaz daha hayırlısıyla sorunlardan arındın mı kafan rahat eder benim canım sıkıldı yazdıklarını okuduğumda sinir bozucu bi durum he unutmadan farların hayırlı olsun smoked oluşuda ayrı bi güzel olacak beyaza yakışır iyi günlerde
saolasın metin abi gerçekten herşeyin üst üste gelmesi biraz can sıkıcı bi durum.ama hepsi hallolacak şeyler cok sükür...farlar panjur felan süpriz cıktı abi hiç aklımda yoktu bi anda aldık gitti inş yakışacak.
mis mis hayırlı olsun caner
saolasın şafak
Caner selam. Geçende Kadir Usta' nın oradaydım, sizinkilerle tanıştım. Senin aracı da gördüm hayırlı olsun tekrar. Nasıl Kadir Usta yla aranız nasıl? Memnun kaldın mı? Ben oradayken araç çalıştırılıp elektrikçiye götürüldü en son. Gördüğüm kadarıyla biraz sabırlı olman gerekecek Caner ama sonunda inşallah gönlüne göre olacak. Kolay gelsin şimdiden.
selam burak saolasın teşekkür ederim.öyleymiş babam bahsetti görüştüğünüzü,tanıştığınızı.kadir ustayla aramız oldukça iyi Allah razı olsun ondan da bizi tanıstırdıgın için senden de valla.yoksa biz hala uğrasıyorduk ustalarla.gerçekten bahsettiğin kadar iyi bir usta. araç o gün çalıştı çalışarak geldi fakat belki farketmişsindir rölanti sorunu vardı elektrikinin işleri yoğun olduğu için eve getirmiş babam arabayı yarın bırakcaz inş elektrikciye.rölanti valfine gelmeyen elektrik bulunacak inş.sonra tekrar ziyaret etcez kadir ustayı...