vallahi ustam takmıssın sen pionnere bence bir artısı yok ve çok pahalı set kuruyosun çok professional bişey istiyosan oda bunlarla olmaz.Ayrıca verdiğin teyp markası kaçak orjinal pionner değil yani ona göre
sana jbl 1000w subwoofer tavsiye ederim jbl amfi
var 4 kanallı tam markasını bilmiyorum ama PIONEER TS-A6994S 6994 600 WATT YENİ MODEL bunları alabilrsin bunlar sıkıntısız ben pionner yazdığın subwoferı da denedim jbl ide jbl seçtim şuan arabamda durulmuyo bass sesi camlar kapalı iken 50 m den rahat duyulup fark ediyor birde sana son olarak jbl gto serisi yeni model companent golflerde arka kapılarda hoparlör yoktur kendin taktırmadıysan onları arka kapılara taktırdığın zaman yemede yanında yat
Jbl sub kutulu:130 tl
Jbl Companent : 130 tl
Jbl amfi : 400 tl
pionner hoparlör : 100 tl
Teyp istiyosan Jbl dvd alabilirsin.Pionner alacaksanda teybi güzeldir sonu 50 olan serileri alma kaçak sonu 50 serilere gelmedi daha pionner.Ben bunlar harici arkalarada dvd player attım koltuk kafalıklarına içine dvd takıp ayrı ayrı izleyebiliyorsun çok tatlı oldu dediğin teybin üst modelini sattım 2 ay kullandım kaçak 180 tlye oda tutturdum diye yoksa 100 tl ye alıyorlar.Teypte Jvs kd-avx2
İnşallah işine yarar bunları yaparsan hiç pişman olamayacağına eminim kolay gelsin hayırlı olsun.