Ewt pardon anlayın işte siz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-17-5x100-audi-rs6-oem-jant-takimi-51586486/detay/
SLK nasıl bir markadır? aşağıdaki jantı da gözüm kestirdi
süper bir jantmış çok beğendim... fiyat aralığı ne kadarmış bilgin var mı?bide mantıken şu var: eğer orjinalden büyük jant takarsan aracın hızlanması azalır yani daha uzun sürede 100km ye varırsın ama son hız artar. bence değmez zaten çok ağır kalkıyor 1.6 golfler...
Çok yazdık, çok çizdik kalite jant nedir, kaç kilodur, hangi markadır.Forumda sorduğunuz tüm soruların cevapları var.Aramayı kullanırsanız bulabilirsiniz.
fiyatı 600 hocamben genel olarak jantların kalitesini nasıl anlayacağımı değil bu jantın nasıl bir marka olduğunu sordum belki daha önce duyan ve kullanan vardır diye belki. ayrıca bu jantı gözümle görmediğim için nasıl anlayabilirim siz ne kadar jantlardan bahsetseniz anlatsanızda. burada tecrübeleri olan ve birbirine yardım eden arkadaşlara rastlamıştım ama sizin bu şekilde cevabınıza anlam veremedim
korayda yardımcı oluyor konular var sadece arama motorunu kullanın diye
jantların ağırlıkları ile ilgili 2 adet dosya yükledim, bir çok oem (fabrikasyon) jantların ağırlıkları da var, bunları kullanın.kimse 3 kuruşa 5 köfte vermiyor, sac jantla geziyorsam bi bildiğim var File Hosting - Web Hosting - Dedicated ServerFile Hosting - Web Hosting - Dedicated Server