Gönderen Konu: bıktım bu klimadan!!!  (Okunma sayısı 2900 defa)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
bıktım bu klimadan!!!
« : 09 Haziran 2011, 18:28:27 »
arkadaşlar ocak ayında radyatörüme taş değmişti ve nisan ayına kadar hiç dokunmamıştım. nisanda tamr ettirdim klima radyatörünü ve gaz bastırdım. 2 hafta felan klima kulnmaddım sonra kullanmaya başlayınca iyi soğutmadığını farkettim ve tekrar gaz basan ustaya gittim. basıncı ölçtü ve 25 lerde felandı. biraz daha gaz ekledi ve 45 yaptı. ilk başlarda iyiydi ama 2 hafta sonra yine aynı sorun başladı. şuan yine iyi soğutmuyor. normalde buz gibi olması lazım arabanın içinin ama anca ılıklaştırıyor. birazcık kesiyor sıcağı.
aceba sorun nedden kaynaklı bilen varmı arkadaşlar?
yada başına böyle bişey gelen.??
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ECU38

• GOLF V 1.6 FSI
    • Profili Görüntüle
Ynt: bıktım bu klimadan!!!
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2011, 18:38:46 »
istersen burdan bak yardımcı olacaktır...

klima soğutmuyor
Deyiş o deyiş patladı gitti :)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2011, 19:34:21 »
buraya bakmıştımda kardeş aradaığım cevabı bulamadım..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2011, 19:39:11 »
Araban gaz kaçırıyo makinaya sokup baktırın..Ayrıca makinede sadece metal borulardaki kaçağı bulur plastik hortumlardakini bulmaz çünkü gaz basarken bi yandanda orayı kapatıyo bir müddet.Onu iyi bi ustana götürüp kendisinin kontrol etmesini isteyeceksin söküp bakacak.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2011, 20:18:50 »
servise götüreyim o zamn.
benşm bulunduğm yerdeki ustalar mal dan öte mal...
[/font]

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2011, 20:22:26 »
Ewt Sorun Bundandır Dediğin Gibiyse Eğer.Yoksa Yıllarda Geçse Klima Gazını Eksiltmez.

Çevrimdışı emre6080

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2011, 12:19:18 »
klimanın soğutma yaptığı sistem(gazın dolaştığı radyatore bağlı fan) büyük soğutma sistemlerinde evaprayter diye geçer. bu bölümde çok fazla yoğuşma olur ve üzerinde kireç ve kurum birikir. buda verimli soğutmayı engelleyebilir. bu radyatorü bi temizletmeyi dene faydası olacaktır.