arkada bence tampon çok hoş durmuyor eğrilik var sanki ufak bir işlemlik işi var. senin yerinde olsam ön tamponu değiştirir golf 2 nin geniş tip sisli tamponunu taktırırım ve altı da görünmez bide yanlara ufak bir body kit o zaman 100 numara olur not: sadece nacizane fikrim
bu coiloverları kaça aldın dostum. memnunmusun. esneme durumu nasıl? çok şık durmuş. maşallah
fikin cok hoş güzel evet tamponlarda büyük bı sıkıntım varda vakit bulaıyorum ugraşmaya kısa tip tampon aldım onlarda calındı şimdi maddiyatı düzeltene kadar biraz buşekilde takılacam
uzun yıllardır hayalini kurdugum mk1 gti ım en sonun da tamamlandı yorumlarınızı bekliyorum ...... Hizliupload.com
foto nasıl yüklücez siteye arkadaşlar :S
haklısın herşey vakit ve maddiyata bakıyo. ama çoğu bitti azı kaldı şimden sonra ufak ufak rötüşlerle çok daha keyif alabilirsin. coilover konusuna gelince tek kelime ile mükemmel olmuş. paran olunca şööle bide body kit takarsın tadından yenmez http://i209.photobucket.com/albums/bb281/golfgti16vmk1/Jan16_43.jpg
bu panjurdan nerden bulabılırız ve fıyat hakkında bılgısı olna varmı ..
nereye kopyalayıp yapıştırcaz tam anlamadım da
spor beşik hareketi ile esniyor. esneklik oranı aracı yere yaklaştrman veya yükseltmenle değişiyor benim ki sıfıra yakın 180 le rahat makas atıla biliyorum konfor oranıda cok iyi.