herkeze merhabalar,arkadaşlar benim şöyle bi sorunum oldu kafam fena karıştı 06.03.2011 tarihin de triger seti komple + baskı balata + teli değiştirdim tüm bakımlarını gözden geçirttim yağ suyu boğaz kelebeğine baktırdım bilgisayarada taktırdım maşallah sorun çıkmadı hiç bi gün sonra yolda giderken yağ ışığı yandı(kırmızı) ikaz verdi durdurdum az bi ara sonra tekrar çalıştırdım sorun yoktu üsdtüne de bi 15-20 km kullandım dahada yanmadı uatayı aradığımda belki o gün yağmur yagıyordu suya girdiysen bi ihtimal yakmıs olabılır dedı bende ıcım rahat etsın yarın servıse getırır bakarsın dedım bılgısayara taktık sıkıntı yoktu yağ bar olayı bırsey dedı oda normal dedı yalnız kartel sokup bakacagız dedı bende şimdilik bırakmak istemedim tekrar yakarsa getir dedi ki şu ihtimalda var dedi kartelde ki silikonlar zaman la ısınıp yağa dusuyor tıkanma yapmıştır ve pisliği attıysa oda yağ ısıgını yakar dedı valla ne yapayım bilmiyorum kafam baya bi karıştı zaten fikirlerinizi ve yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar