Haklsınız kornadan farklı bir düdük sesi çıkar. Bu alarmın iç denetimi comfortline modelde yoktur kapıları ,motor kaputunu, bagaj kapağını kilitliyken zorla açmaya çalışırsanız yada saydıklarımdan biri tam kapalı değilken merkezi kilitlemeye basarsanızda çalar. Sizin sol 2 kapı tavan lambasını yakmadığına göre kilitlerdeki sviçlerde yada kiltin içindeki elektronik kartta lehim çatlağı vardır. Bu durumda kapı fiziksel olarak kilitlense bile kilitleme sinyali gitmiyor yada zaman zaman kesiliyor bu nedenle de alarm çalıyordur.
Bence yapmanız gerekn kapı kilitlerini söktürüp (tanesi 240 TL idi) sviçlerini temizleyip içindeki kartı çıkarttırıp bir elektronikçiye götürüp lehimlerin üzerine havya ile basıp lehimleri yenilettirin. Ben bu şekilde yaptırıp problemimi çözmüştüm. Ayrıca sviç Tempra sviçleriyle aynı olup tempranınki vidalı bununki perçinlidir. Perçini söküp yerine Tempranınkini takabilirsiniz. Benim sviçler sağlamdı ancak kapıları yağlarken zaman içerisinde aralarında birikinti oluşmuştu. Önce sviçlerle başladım sorunum çözülmedi son olarak lehimleri yenilettim ve problem bitti.
Kolay gelsin.