Merhaba arkadaslar 2000 model tredline model golf 4 aracim var aracima BRC marka ANKARA MOCAN OTOGAZDAN lpg taktiracagim.. Bu haftaici takilacak ama tupu taktirmadan once aracin motor kisminda yaptirmam gereken bir bakim ya da degisecek bir parca varmi acaba yani tup taktirmadan once yaptirmam gereken bir hazirlik varmi arkadaslar .. Bu arada araca tup taktirtiktan sonra 1 ay muayene gitmesek sikinti olurmu.. Birde lpg kiti ve taktircagim yeri onerirmisiniz arkadaslar..
günaydın, LPG öncesi aracın motorunda yaptıracağın birşey yok, ama bakımlı motora yapılması her zaman iyidir .. bende BRC taktırdım ankarada, "mavi denizler" e taktırdım , A2 mühendisliğin bölge bayii ,, çok titiz çalışıyorlar ve aynı anda 5-6 araca takıyorlar .. my-10 modelini taktır son model o. tavsiye ederim. ben 1400 e taktırmıştım ama 2 gün önce sordum kontrole gittiğimde 1550 oldu dedi mühendis fiyata.. pazarlık yapabilirsin ama .
LPG taktırınca eğer proje ve faturayı almazsan, o 30 gün süre işlemez .. yalnız kaçak LPG li binmiş olursun araca eğer bir çevirmede veya kontrolde polis yakalarsa ceza yersin , yalnız arkadaş 3 ay bindi öyle kimsede durdurmadı ..
başka soru varmı ?