arkadaşlar kaskonuzu kesinlikle ergodan yaptırmayın
kastım kimseyi kötülemek değil ben yandım eller yanmasın meselikaskoyu yaptırırken dedilerki küçük hasarlarınızı anlaşmalı olduğumuz yerlerde yaptırırsanız hasarsızlık indiriminiz bozulmaz (kaskonuz bozulmaz) dediler
bende geri geri gelirken tamponu sürtmüştüm aradım müşteri hizmetlerini ordu ilinde 2 tane servis söyledi bende bunlardan birine gittim yaptırdım. fakat aracın o küçücük hasarı için bile dosya açtılar. tramere bile gitmiş dosya. arabam şimdi kazalı çarpma olarak görünüyor tabi bunu şimdi kaskomu yeniletmek için başvurduğumda öğrendim. üstelik hasarsızlık indirimimde bozulmuş. dedim nasıl olur ben anlaşmalı yerden yaptırdım. dedilerki - senin hasarın mini hasar bu yüzden auto kingde yaptıracaktınız siz normal anlaşmalı servisimizde yaptırmışsınız .
-iyide siz bana auto kingin ismini vermediniz dedim, ben nerden bilicem auto king e gidiceğimi. üç kağıtçıaalr her aradığımda başka biri çıkıyor şikayet kaydınız alındı deyip duruyorlar tam 2 hafta boyunca 10 defa aramışımdır. dosyamla ilgilenen bayanla bir türlü görüşemdik genel müdürlüğü aradık lavuğun biri çıktı yanlış bilgilendirmişler yapacak bir şey yok diyor . bende yanlış bilgilendirme yaptıysanız bunu düzeltin, hasarsızlık indirimimi uygulayınyeni poliçeme dedim. sonuç fiyasko. her durumda kendiler haklı böyle bir sigorta şirketi olabilir mi ya
telefon konuşmalarımı telefonum hep kaydetti zaten. şimdi mahkemeye vericem. bana 100 liralık güvence veremeyen 3 kağıtçı bir şirket normalde 700 lira çıkacak olan kaskom şimdi 1300 lira çıkıyor hangi kaskoya bakarsam bakayım aynı çünkü ergo dosya açmış ve tramere geçmiş kaza diye araç kazalı göründüğü için fiyat her yerde yüksek çıkıyor
arkadşımın da kaskosu ergodandı kasımda feci bir kaza yaptı arabası pert oldu kaç ay ayağa kalkamadı kaskodan parasını tam 6 ay sonra aldı hemde aratmadık yer bırakmadı arkadaş
haberiniz olsun arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmem daha neleri var ilerleyen vakitlerde yazıcam buraya