pipercross marka bi filtre vardı önceki aracımızda kutu içi değildir tek boru çektirmiştim filtre kutusundan boşalan koca yerde tek başına durur gaza basınca kafasını sağa sola sallardı
.bizim araç 2005 1.2 16V palio idi arabadan bir ses çıkıyordu o filtreyle Allah inandırsın 2.5 V6 Vectra dan 6 silindirli Bmw motorundan çıkan ses gibiydi ciğerden bi böğürtü koparıyodu sonra 2000cc arabaya taktık o paliodan çıkan ses çıkmadı Golftende Corsadanda Astradanda o Palio dan çıkan ses çıkmadı bağırdı hepsi çoğu insana göre süper sesler çıkardılar ama Palio dan çıkan ses bambaşkaydı...sonra arkadaş Bravo aracına taktı o fena ses tekrar çıktı...Bu Fiat ların 16Valf motorlarından bu filtre ile çıkan sesi bi duyun çok ciddiyim Fiat almayı bile düşünürsünüz
diğer hiçbir 4 silindirli arabadan öyle orjinal bi ses çıkmıyor bence kuru gürültü Performansı çok az düşürüyo iyi bi şöför farkeder tüketim ise artmaz normal kullanırsan ama sesi duyup habire ara gazlar 1-2 vites devir kesiciler falan dersen benim gibi tüketim o zaman artar
250 Tl civarı bi paraya almıştık hala duruyo filtre kuzenin aracında Pipercross 1. sınıf bi markadır ama ses işi araba ile ilgili benim istediğim ses senin Golftende Benimkindende çıkmıyor o yüzden filtresiz devam ediyorum..4 silindirlerde yanlız 16v Fiat ve Alfa motorlarından çefsane ses çıkıyor onun harıci 5 silindir ve yukarısı olmalı araç.