öncelikle hakkında hayırlısı olsun. umarım kısmetindeki mk1 ile en iyi ve ucuz şekilde karşılaşırsın.
malum teknoloji çağı. internet ile telefon ile istediğiniz her yere rahatlıkla ulaşıp siparişinizi verip bir iki gün içinde gerekli parçaları sağlayabilirsiniz. Aksaray ve Amasya, Edirne veya Hakkari fark eden en fazla 5-10 liralık kargo farkı olacaktır büyük siparişlerde. sitede bir çok başlıkta mk1 parçaları tedarik edebilecğeiniz dükkanların telefon numaraları ve adresleri var. benim daha foruma ilk üye olduğum gün öğrendiğim Esin ticaret bu noktada tam bir can simidi. yine satılık sitelerinde çok cazip fiyatlar denk düşebiliyor. büyük şehirlerde çıkmacılar da bir başka kapı. hepsi bir yana sitede de tedarik sağlayan arkadaşlar mevcut. alternatifler arasında sizin kesenize en uygun olacak alternatifleri değerlendirip nihai kararı verecek olan sizsiniz. benim tavsiyem gerek aracı alırken ve gerekse ileride parça alırken tez canlı karar vermemeniz. bazen fiyatlar arasında uçurum olabiliyor. bazen hakkı olmayan fiyatlar istenebiliyor. özellikleri şişirilebiliyor. (orijinal-kazasız-sıfır lastik vs) forumda çok ciddi bilgi birikimi var. çok bilgili arkadaşlar var. mk1 lerin en ücra köşelerindeki parçaların detaylarını bilebilecek kadar bilgili bir doktorumuz var.
her adımınızda danışmaktan çekinmeyin. malum eski makinalar. illa ki sorunlarla da karşılaşacaksınız. (Allah vermesin) kaza olmasa bile kullanıma bağlı arızalar ortaya çıkacaktır. siz yeter ki yardım isteyin. usta mk1ciler yardımseverliklerini göstereceklerdir.
4-5 yıldan beri mk1 hastasıyım ben de. aslında öncesi de var da. 4-5 yıldan beri niyetliyim. ama ne zaman niyetlensem bir engel çıktı. gerek sağlık gerek tayin ev taşıma doğum, vefat vs. bakalım Allah nasip ederse en geç ekim-kasım gibi benim de niyetim var. ama yaz döneminde yoluna koymam gereken bazı işlerim var yine.
sonrasında ben de bir mk1 hastası olarak değil bir mk1 sahibi olarak aranızda olurum İnşallah.
şimdi fark ettim Aksarayı il olarak algıladım ben ama İstanbul yazıyor. İstanbuldaysan hiç korkma zaten. bence parçadan öte naz yapmayacak ve aldığı paranın hakkını verecek ustalar bulman en öncelikli şey.