Gönderen Konu: Radyatör su kaçırıyor  (Okunma sayısı 5460 defa)

Çevrimdışı Bradley

• Profili Görüntüle
Radyatör su kaçırıyor
« : 15 Haziran 2011, 09:31:02 »
selam arkadaşlar. bu sabah işe gelirken talihsiz bişşey geldi başıma. öndeki araba aniden fren yapınca arabaya çarptım araç biraz çizildi başka da bişey olmadı ama radyatör çok su kaçırmaya başladı arabayı olduğu yere bıraktım geldim. biraz sonra sanayiye götürecem sizce radyatöre ne olmuştur?

Çevrimdışı serhan61

• Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Radyatör su kaçırıyor
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2011, 10:27:39 »
geçmiş olsun. büyük ihtimal radyatör delinmiş zarar görmüş olabilir.tabi radyatör hortumlarınıda kontrol etmelisiniz.önce sızıntının yerini tespit edin.benim size tavsiyem eğer radyatörde çatlak delik vs büyük derecede sızıntı varsa radyatörü tamirden ziyade yenisini alıp takmanız olacaktır.yenisi 160 tl civarıydı.forumda daha önce tamir ettiren arakdaşlar olmuştu tamir fiyatıda sıfır fiyatına çok yakın.tamirdense yenisi daha garantili olur diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Bradley

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2011, 15:55:51 »
geçmiş olsun. büyük ihtimal radyatör delinmiş zarar görmüş olabilir.tabi radyatör hortumlarınıda kontrol etmelisiniz.önce sızıntının yerini tespit edin.benim size tavsiyem eğer radyatörde çatlak delik vs büyük derecede sızıntı varsa radyatörü tamirden ziyade yenisini alıp takmanız olacaktır.yenisi 160 tl civarıydı.forumda daha önce tamir ettiren arakdaşlar olmuştu tamir fiyatıda sıfır fiyatına çok yakın.tamirdense yenisi daha garantili olur diye düşünüyorum...

arkadaşım çok teşekkürler... çarptığım araç kia küçük kamyonet idi. arkasındaki demir panjurün arasından girip radyotörü ve klima radyotörünüde delmiş yetkili servise götürdüm değiştirecekler :(
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2011, 16:00:12 Gönderen: Bradley »

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2011, 20:05:32 »
Kaskodan mı değişecek. Benim klima radyatörüm delinmişti. 20 TL ye delinen kısımları köreltmişlerdi. Sonra da klima gazı doldurmustum.

Çevrimdışı Bradley

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2011, 13:08:30 »
evet kasko yapacak herşeyi çünkü masraf çokk biliyosunuz yetkilis servis iyi geçiriyo :S  1000 - 1500 masraf gidecek