Gönderen Konu: Arkadaslar lpg işletme yardımcı olurmusunuz?  (Okunma sayısı 3503 defa)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar lpg işletme yardımcı olurmusunuz?
« : 24 Haziran 2011, 20:16:20 »
  Ben lpg taktırdım arkadaslar ve muayine'de oldum.Ayrıca birde ek-1 kagıdı doldurttum bu sekilde vizeye gidebilirmiyim yoksa ruhsata işletip sonramı vizeye gidilmeli?  Bu yaptıgım işlemlerin kafi olacagı soylendi ama bugun tuvturk sitesinde işlenmiş olması gerektigi yazıyordu.Dogrusu ne ?

Ayrıca muayine tarihini yazacakları alan yok ruhsatta o nasıl olacak? Bu yapragı cıkartmadan tuvturke gidebilirmiyim?
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2011, 21:36:20 Gönderen: hakkihakan »
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Arkadaslar lpg işletme yardımcı olurmusunuz?
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2011, 12:07:16 »
LPG takıldıktan sonra sızdırmazlık raporu alıp aracını gene TUV e götürüp sıfırdan muayene yaptıracaksın.. Zaten sana gerekli belegeleri vermiştir gerekli yerler.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı gerilimhakan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2011, 12:12:00 »
önce tüp takılır sonra sızdırmazlık raporu alınır,o raporla beraber ek 1 formu doldurtursun,ek 1 de araç benzin ve lpg ile çalışır yazar.. araba muayeneye gider..muayene sonucu aldığın belgeyle beraber eğer ruhsatta yer yoksa yeni yaprak parasınıda veririsin..ruhsatın lpgli diye çıkar...

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2011, 12:42:52 »
erşan ve gerilimhakan  gercekten tesekkurler kardeşlerim valla acıklayıcı oldu.Hele ruhsatta yaprak olamadan gidebilmem vizeye.

Ruhsattın arka kısmında vize onayı varya adam onu basacak yer bulamayacak diye sıkıntıya girmiştim.Demek orada hallediliyor.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur