Gönderen Konu: hangi paspası alsam  (Okunma sayısı 11458 defa)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
hangi paspası alsam
« : 23 Haziran 2011, 01:24:13 »
arkadaşlar 2 gündür araştırıyorum paspas bulamadım doğru dürüst. hepsiburada dan bikaç tane  buldum. sizce hangisini alayım.

bu havuzlu olanı (bunu sanki bi golfte gördüm kocaman ve çok iyi kapatıyor ama emin değilim ölçüleri yazıyor yarın bakıcam) Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

başka bitane daha (araca özel kesim tamamen galiba bu) Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

bu daha bi başka Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

bu da araca özel başka bitane ve ilginç bişi Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

bu da golf 4 için modacar ın imiş Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

ve geldik benim en çok hoşuma gidene. bu ama bu golf plus içinmiş. golf plus ın içi bizimkiyle aynımı acaba [url]http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-volkswagen-golf-plus-kaucuk-halili-araca-ozel-siyah-paspas-takimi/ProductDetails.aspx?productId=otelf12485&categoryId=20036248#Gorseller[/url%]

sizlerin bildiği başka bir yerde başka bir ürün varsa onlara da bakmak isterim. malum yaz mevsimi halı da olur aslında ne dersiniz.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
Ynt: hangi paspası alsam
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2011, 13:15:12 »
benimde alasım var, golf4 uyumlu yazıyor da acaba ön kısımdaki paspas tırnaklarına tam uyumlu mu ?  sondaki güzel duruyor ..

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2011, 17:22:47 »
sondakinde delik yok klips için
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı sedatt_10

• Sedat
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2011, 15:59:32 »
s.a Ben Geçen Sipariş Vermiştim bugün geldi şu senin ilk linktekinden ama benim döşemeler krem olduğu için bundan aldım bakalım bi deneyeceğim, ürün kaliteli ama klips yok o kadar da olsun napalım deleriz :)))

Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2011, 16:00:49 Gönderen: sedatt_10 »
Saygımız Herkese Sonsuzdur...

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2011, 17:47:08 »
Aynı paraya Doğuş'lardan kendi orj.kauçuk paspasını alabilirsiniz,hemde üzerindeki halı paspasla aynı ölçülerde ve klipslerede uyuyor,geçmeli yani.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2011, 23:13:48 »
sedatt_10 nasıl memnun musun havuzludan. sanki bi golf de görmüştüm bunlardan. kocaman duruyorlar ve güzel kapatıyorlardı halıyı. yanılıyor muyum?
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı jckal__

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2011, 10:20:40 »
arkadşaım havuzlu olanları tercih et derim. diğer pas paslarda araç içinden alırken illa ki dökülme oluyor. havuzlularda bu olay daha az yaşanır kanaatindeyim.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2011, 17:00:41 »
benim de eskimeye başladı. benim hoşuma modakarın ki gitti. alacak olsam ondan alırım

Çevrimdışı sedatt_10

• Sedat
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2011, 10:17:38 »
S.A Aqa ben şuanda kullanıyorum gayet de memnunum hakikaten büyük ve tamamen kapatıyor , uymayan yerlerinide kesebiliyorsun çok güzel oldu bence , sadece klips yeri yok onuda kendin yapmak istersen yaparsın ;) saygılarımla
Saygımız Herkese Sonsuzdur...

Çevrimdışı ahko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2011, 14:21:09 »
slm.. taraftar arkadaşım. golf ünün  tamponları güzel durmuş..bende sol kapı altını çizdirdim. canımı sıkıyor.bende 2001 comford var. tamponları kaça yaptırdın. Sen mi yaptırdın. bende yaptırsam 2001 golf4 e uyar mı acaba?
  konu dışı özel bir mesaj oldu ama..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2011, 14:30:53 »
Orjinalci adam olarak orjinal tercih ederdim ben olsam ger durumda (paspasları)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2011, 10:03:50 »
slm.. taraftar arkadaşım. golf ünün  tamponları güzel durmuş..bende sol kapı altını çizdirdim. canımı sıkıyor.bende 2001 comford var. tamponları kaça yaptırdın. Sen mi yaptırdın. bende yaptırsam 2001 golf4 e uyar mı acaba?
  konu dışı özel bir mesaj oldu ama..
a.selam,, dostum ben sene başında aldım aracı ilk sahibi yaptırmış aracı .. fiyatı konusunda bilgim yok ama çok yakışıklı duruyorr sahiden önden ve yandan ..

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2011, 20:47:08 »
Orjinalci adam olarak orjinal tercih ederdim ben olsam ger durumda (paspasları)

orjinali doğuşta mı var sadece ve kaç para bilgin var mı?
../__________ ___\..
       my golf is my passion

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
« Yanıtla #13 : 08 Temmuz 2011, 21:00:41 »
Orjinali Doğuş'ta var sadece,50 TL.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.