Arkadaşlar sanayiden geliyorum şimdi. Pompanın ayarıyla da oynaya oynaya iyice güç kaybı oldu motorda. Rampa yukarı 3e attığım yerde 1e düşmemek için uğraşıyorum resmen. Tamam motor yaptırayım dedim karar verdim bu sefer de yapacak usta bulamıyorum. özel bi vw servisindeki usta burdaki rektefiyeciler yaramaz ben de istanbulda yaptırdım dedi. Onda da Audi 100 vardı. Zonguldakta uzun yıllardır motor yenileme işi yapan bi yer vardı oraya gittim. Daha motora dokunmadan marş motoru değişecek, yağ pompası değişecek, baskı balata şöyle değişecek bunun burası böyle yenisi alınacak diye saydı durdu, 850TL işçilik + değişecekler ıvır zıvır 1500-2000 TL fiyat çıkardı arabanın başında. Yapacakları işçilik de çok methedilen bi işçilik değil.
Kısacası, Ankara İstanbul, Sakarya, gibi illerde bu motoru adam gibi tamir edecek, para kazanmak için herşeye yaparız aabi, hallederiz aaabi diyen değil, sağlam, bu arabalardan anlayan, aldığı parayı hak edecek ustalar arıyorum. Daha önce motor yaptırmış olan arkadaşlar yaptırdıkları yeri ve yaklaşık maliyeti yazarlarsa çok sevinirim. ona göre koyulacam yollara....