Gönderen Konu: Konyadaki vw arkadaşlarım bana yardım edermsiniz  (Okunma sayısı 4664 defa)

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
Konyadaki vw arkadaşlarım bana yardım edermsiniz
« : 22 Haziran 2011, 21:34:03 »
cümleten iyi akşamlar arkadaşlar bi araba buldum konyadan sahibiyle konuştum yanlız bi konuda teredütdeyim kaportayla ilgili konyadaki vw ci arkadaşlar şu arabya bi bakabilirmiyiz incelsek cürğü falan varmı marşbiyerlerde tabanda camurluklarda incelebilirsek ii olur konydaki arkaşlar bu konuyla ilgili bana döneblirmsiniz siden cevap bekliyorum saygılar

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Konyadaki vw arkadaşlarım bana yardım edermsiniz
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2011, 11:45:48 »
hangı arac bı lınk varmı ahmet  :) bılgılendırmek acısından
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2011, 12:01:28 »
fıyat fazla degılmı bıraz yumurta kasalardan alabılırsın o paraya bagaj kapagında kaporta ıslemı gozukuyor ya macun atmıs ya vernık atmıs gıbı duruyor

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2011, 12:25:57 »
fıyat fazla degılmı bıraz yumurta kasalardan alabılırsın o paraya bagaj kapagında kaporta ıslemı gozukuyor ya macun atmıs ya vernık atmıs gıbı duruyor

zaten kardeşim adamla konuştukta kaporta boya istiyo dedi bunla pazarlığımız 8000 tl gibi bitcek benim teredütte kaldığım tabanda falan çürük varmı eğer çürük varsa bulaşmıyacağım yoksa temiz bi boya mis gibi olur kliması falan faal miş yani bakttırabilsem bi kaportaya çok ii olcak.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2011, 12:26:52 »
zaten kardeşim adamla konuştukta kaporta boya istiyo dedi bunla pazarlığımız 8000 tl gibi bitcek benim teredütte kaldığım tabanda falan çürük varmı eğer çürük varsa bulaşmıyacağım yoksa temiz bi boya mis gibi olur kliması falan faal miş yani bakttırabilsem bi kaportaya çok ii olcak.
az daha pazarlık et bence :) hayırlısı olur inş. gonlune goredır

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2011, 12:28:23 »
Hiç kaporta boyaya girmediyse araç, vardır elbet çürük çünki dışı böyleyse altı nasıldır diye tahmin ediyorum aradığında sorsaydınya adama varmı çürük tabanda diye :(
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2011, 12:32:27 »
Hiç kaporta boyaya girmediyse araç, vardır elbet çürük çünki dışı böyleyse altı nasıldır diye tahmin ediyorum aradığında sorsaydınya adama varmı çürük tabanda diye :(

sordumda çürük görünmüyo gibi diyo sadece boya istyo diyo bende güvewnemiyorum kardeşim ya

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2011, 12:48:46 »
haklısın kardeşim :(
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2011, 17:09:21 »
 O paraları etmezki bu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2011, 17:13:19 »
O paraları etmezki bu..

araç güzel gibi abi motoru sfırmış klması çalışyomuş hidrolik direksiyon ama kaporta ölü sence yaramzmı bu araç.

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2011, 21:56:12 »
araç güzel gibi abi motoru sfırmış klması çalışyomuş hidrolik direksiyon ama kaporta ölü sence yaramzmı bu araç.
abi nolursa olsun ya klıma var dıye 9 verılmez 5 6lık temız bul kendın taktır klımayı daha ıyı olur

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2011, 22:39:43 »
Yumurta kasa parasına ara kasa değmez, nikah yaparsın aracı nufusuna alırsın satamassın yarın öbürgün.. İlla alıcamda dersen bu kasanın ederi en fazla 6 bin zaten kaporta boya istiyor nasıl utanmadan bu rakamları yazıyorlar ben onu anlamıyorum.. Motor her alukarda yapılır ama yaşı olan araçta karoser işi uğraştırıcıdır.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ahmet mmc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Haziran 2011, 23:24:10 »
Yumurta kasa parasına ara kasa değmez, nikah yaparsın aracı nufusuna alırsın satamassın yarın öbürgün.. İlla alıcamda dersen bu kasanın ederi en fazla 6 bin zaten kaporta boya istiyor nasıl utanmadan bu rakamları yazıyorlar ben onu anlamıyorum.. Motor her alukarda yapılır ama yaşı olan araçta karoser işi uğraştırıcıdır.

tamam abi teşekkür ederim yorumlarnız için zaten bende vazgeçtim bu kasadan dediğiniz gibi yumurta kasalara bakyorum çok sağolun