slmlar uzun zamandır siteye uğramamıştım daha önceki yazılarımda saat gibi olan aracımın lpgden sonra stop ve devir dalgalanması olduğunu yazmıştım. sorunum uğraşlarım sonucu çözüldü çok şükür! ve polom o eski harika günlerine döndü
atiker marka taktıracak arkadaşların dikkatine;
enjektörleri kesinlikle horizon tip taktırsınlar hiç görmemiş olan arkadaşlar için şöyle açıklayalım harizon tip enjektörler siyah renk ve atiker bu enjektörleri seat ve vw (ve bu tarz araçlar ) için çıkartmış 200 tl farkı var diğer kırmızı enjektörlerden bizim pololara bu oluyor benim poloma ilk başta kırmızı olan AHC 4 CYL 3 OHM takılmıştı ve sorun... sorun... sorun... nerdeyse satacaktım gül gibi aracımı iyice araştırdım ankaradaki ustalarla bile görüştüm horizon tip takılırsa bile ayn sorunlar olacağını söyleyenler bile oldu ama inatla atiker ana bayiye değiştirmesi gerektiğine ve üste parada vermeyeceğime ikna ettim enjektörler değişti 1 aydan fazla süredir kullanıyorum ne stop ne dalgalanma ve bu enjektörler gerçekten benzindeymiş hissi veriyor çok atak ve sorunsuz maşallah
atiker taktıracak arkadaşlar bunları dikkate alsınlar atikeri tavsiye ederim ama horizon tip enjektörle... bu arada polom 1.6 8 v aee motor iyi sürüşler