Golf-1 MK1 Angel Eye Far Takım, Online Oto Yedek Parça Sitesi | Güvenli Hızlı Ekonomik Ucuz Oto Yedek Parça
Hem aracın görüntüsü değişir hem daha güzel aydınlatma sağlar + karşı tarafıda kesinlikle rahatsız etmez..
Erşan bizim elektrikçiyle konuştum. Baya eski bir elektrikçi (sadece bizim orada 45-50 yıldır elektrikçiler) Kalfası baya iyi. Motor ustasının motorla ilgili fark etmediği olayı bile o fark etti. Her neyse, kristal artı far nasıl dedim o gti farı dedi ve gündüz güzel durur parlar ama o kadar dedi xenon gibi aydınlatma kapasitesi yok dedi. Xenon da karşıdan küfür yermiyiz dedim, direkt karşıya yaptırırsan sürekli iki sellektör yersin (bir nevi küfür demekmiş) dedi. Bu yüzden ileri değil yere doğru yön verilmesi gerekir zaten ışığı tek yöne değil yayarak etrafa saçtığı için taktığın zaman bu zamana kadar gece önümü görmemişim diyeceksin dedi. Plastik aksamı eritip eritmeyeceğini sordum. O da eriyen plastik değil silikonla kapıtılan yer, silikonu eritme de işçilikle alakalı dedi. Ondan ziyade farın içi saç ve cam, onlar da erimez dedi. Valla adam komşumuz, hatta bana artık masraf etme bin şu arabaya adam akıllı diyen biri
En sonunda sen kaşındın dedi ve xenon yapacağız dedi. Tamam dedim. Ben bir deneyeyim, sonuçlardan sizi haberdar ederim. Bu arada ercihandan da kristal + far sorup istemiştim vazgeçeceğim, aradım ama dönmedi. Bir ara ulaşırım. Bitti.