merhaba arkadaslar.ben univ ogrencisiyim ve kendime ait bir aracimn yok.dayimlarin bosta duran aracini kullaniyorum ama iste benim degil.ara sira da peder beyin doblo jtd sini kullaniyorum.
simdi ben 1 senedir ogrencilik disinda farkli seyler yapiyorum.ek gelir getirmesi acisindan.acikcasi babamla da aram iyi degil artik kendi parami kendim kazaniyorum.
arac almaya karar verdim.fakat butcem yetersiz.krediyle arac almayi dusunuyorum.fakat her ne kadar kredi ile olsada
galiba pesinat odenmesi gerekiyormus.bu pesinatta 7-8 bin ytl yi buluyormus 20-22 bin ytl lik arac icin.
fakat isin kotu yani bende pesinati cikaracak kadar para yok.bir sene calistim ama o kadar parayi denklestiremedim.
simdi bu durumda benim araba isi suya mi dustu?
su ikinci el kredileri hakkinda bilgisi olan varsa bi el ativersin su konuya.
eger dedigim gibi olmuyorsa iki tane cok uygun fiyata arac buldum.
full+full donanim megane 1.6
sahibinden.com - Türkiye'nin ilan ve e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlasıbu fiyata bulmak cok zor.adamla gorustum fiyatta daha da dusme yapmadi.zaten bu aracin herhangi bir arizasi yoksa(adam hic arizasi yok dedi) piyasa degeri 22-23 civarinda.
birde bu var 2001 mondeo 2.0 ghia+ bir kac opsiyon daha var.birde sirali sistem tup de varmis.
bu fiyata cok guzel bir arac.
arabam.com İkinci El Otomobiller - 2.El Araçlar
konu hakkinda bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekliyorum.artik bende kendi aracimi alip kafama gore mod yapip istedigim sekilde binmek istiyorum :)acaba bunu istemek icin 21 yasinda olmak cok mu erken onu da bilmiyorum ama yardimlarinizi bekliyorum...