sen 15 bine ne alıyorsun öyle kardeşim golf 4 ten bahsediyorsun. eğer o paralara bulursan bitanede bana alalım yedekte tutarım. hiç deyilse kardeş öncelikle alacak olduğun arabanın ne oldğunu tam olarak öğren ondan sonra yorum bekle. ama şu kadarını söyleyeyim bende 2001 golf 4 var 19 bine aldım araç güzel fakat yakıt konusuna gelince biraz cebini yorar. parçası haliyle pahallı eğer ekonomik durumun o kadar iyi deyilse alma fakat gelir durumun ortaysa hiç kaçırma al derim. çünki çok kaliteli araba
Arkadaşlar bende golf IV almayı düşünüyorum ama 2001 comfortline mi yoksa 2003 - 2004 pasific mi karar veremiyorum. Aslında pasific alırsam maddi yönden zor durumda kalabilirim. İki model arasında kaldım. 2001 comfortlinın temizini kaç paraya alabilirim. Arabayı alırken nerelere dikkat etmem gerekir servisine götürmem gerekiyormu yoksa sanayide baktırmam yeterli olurmu. km siyle falan oynanıp oynanmadığı anlaşılıyormu. Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
İyibir usta km ile oynanıldığını anlar. (Aracın diresiyon simidi, vites topuzunda fabrikasyon pütürler vardır. Eğer bu pütürler düzleşmişse ve aracın km si 100 binlerde ise km ile oynamışlardır.)
İlginize teşekkürler arkadaşlar. 2001 comfortline mi 2002 comfortline mi 2001 8v-2002 16v öğrenmem gereken çok şeyler olacak anlaşılan.