Gönderen Konu: Ankara da bu işi iyi çözen usta  (Okunma sayısı 15624 defa)

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
Ynt: Ankara da bu işi iyi çözen usta
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2011, 14:02:45 »
evet arkadaslar sabah kursat kardesimin onerdigi ustaya gittim rot rot basi takoz plastigi ve adini hatirlamidigim bi parca degisti parca fiyati 125 tl tuttu.. Ustalikta 70 tl verdik ama aracimda ne ses ne de pirpir etme hicbirsey kalmadi hal ettik ve aracim eskiden kucuk cukurlardan gecerken acayip ses veriyordu simdi tik yok arkadaslar kocaman cukurlara girdim amorsilerden tistis otobus gibi ses duydum gercelten hosuma gitti arkadaslar kursatin onerdigi ustaya gidin derim.. Zarar etmezsiniz her konuda usta ve gercekten usta..

geçmiş olsun,, iyi usta bulmak zor.. Kürşata ve size teşekkür ederiz :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2011, 03:12:05 »
Rica ederim Ben Araba Konusunda Çok Çok Çoookk Titizimdir..Her ustaya elletmem yaptırmam tek o ustaya gider ve her işimi hallederim yıllardır..Bundan Önceki Golfüm İvedikte tekti 2003 pacific'ti yakup usta her gittğimde 5 10 dk biner gezer dolanır o kadar severdi ne yazıkki pert oldu :( Neyse adımı verip giderseniz eminim yardımcı olacaktir ve işinin ehlidir..Ben teşekkür ederim Geçmiş olsun ;)

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2011, 14:07:48 »
Kürşat, benim bir boya işim olacakta.. Arka bagaj kapağının cam kenarlarındaki boyada dökülme var ve pas tutmaya başladı .. sanırım camın sökülüp ya lokal veya komple bir güzelce boyanması gerekiyor .. Kış girmeden yaptırıcam.. Boya konusunda varmı önereceğim kimse ? teşekkür ederim ..

bir ara resmi atmaya çalışırım boyanacak kısımın, bakım esnasında usta bunun fabrika hatası olduğunu söyledi .. WW de pek sık görülmediğini söyledi ..
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2011, 14:09:03 Gönderen: taraftar »

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2011, 15:34:29 »
Ewt vw üzerine çalışan bi boya kaporta servisi var ayrıca hız 130 a ulasınca rüzgar sesi geliyorsa onuda söyleyin hallederler ben 180 le 200 le suan cok cok az rüzgar sesi duyuyorum o derece yani ayrıca lokal boyatırsanız iyi olur ellerinden geldiklerinin en iyisini yapmaya çalışırlar ismimi verirseniz yardımcı olurlar..Murat usta lakabı reis golf 4 cü kürşat diye bilir beni.. İvedik organize sanayi bölgesi 547.sokak no 31 iş tel: 394 20 84 cep:0530 203 45 14..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2011, 16:09:12 »
Teşekkürler Kürşat, yakında fırsatım olunca bulur giderim ustanın yanına .. Bu arada rüzgar sesi için ne yapıyorlar ? Ben pek farketmiyorum araçta, yani huzursuz değilim yüksek süratte .. :)

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2011, 16:14:25 »
abimde 2005 Verso var, onunkiyle kıyaslarsam benim araç daha az rüzgar alıyor içine .. sunroof olmasına rağmen .. :) ama sunroof kapalı 180 deyken tabi :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2011, 16:19:32 »
Kapı ayarları yapıyorlar kapı sıfır araba gibi şak oturuyo su rüzgar vs sızdırmıyo almıyo ben yaptırdım çok memnunum istersen kaputa kadar yapıyorlar.

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2011, 16:21:52 »
Kapı ayarları yapıyorlar kapı sıfır araba gibi şak oturuyo su rüzgar vs sızdırmıyo almıyo ben yaptırdım çok memnunum istersen kaputa kadar yapıyorlar.

anladım, bak buna ihtiyacı var gibi arabamın ... çok sağol Kürşat .. :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2011, 16:31:14 »
Rica ederim bu konularda çok titizimdir..İşini En İyi Ve Abartılı Fiyat olmayan yerleri üşenmeden aylarca arar bulur öyle yaptırırım ve o kişiden şaşmam yıllardır aynı ustalara gidip gelirim..Senin arabanın marçpiellere hastayım :)

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2011, 16:33:27 »
Rica ederim bu konularda çok titizimdir..İşini En İyi Ve Abartılı Fiyat olmayan yerleri üşenmeden aylarca arar bulur öyle yaptırırım ve o kişiden şaşmam yıllardır aynı ustalara gidip gelirim..Senin arabanın marçpiellere hastayım :)

Teşekkür ederim Kürşat,, evet çok güzel duruyorr ve yakışıklı  gösteriyorr .. İlk sahibi taktırmış 1,5 sene kullanmış sonra 2.yide satmış oda güzel kullanmış sonrada ben aldım .. Aynı model arabalarımız seninkide harika durur bence .. araştır madın mı ankarada takan yerler vardır ?
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2011, 16:34:18 Gönderen: taraftar »

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Temmuz 2011, 16:37:46 »
Aklımda bazı şeyler var, ama yaptırmak için sene başı kredi borcunun bitmesi lazım .. benim aracın motoru 105 bg, chip yaptırmayı düşünüyorum ama 100.000 kmde bir araca zarar verir mi veya bir mahsuru olur mu acaba ? Ne dersin ? Sendeki motorda mı 105 bg lik olandan ?

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2011, 16:43:06 »
Ewt benim motorda ondan ama bence yaptırma çok araştırdım onu ben 1.5 ay kadar maximum bizim araçlara 8 10 bg arttırıyo fiyatı 750 tl ve aracın motor ömrünü yiyo hiç gerek yok bu beygiri egzozlada alabilirsin bence...Araştırdım onları kendimde takarım ama araca ailecekte bindiğimiz için çok fazla kasmak istemiyorum hani ankaranın durumu belli biraz sade kalsın diyorum..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2011, 16:45:28 »
Anladım, turbolarda çok fark ettiriyor demek ki ? Neyse,, teşekkür ederim Kürşat, ara sıra tecrübelerine başvururuz .. iyi pazarlar .. :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2011, 16:48:35 »
Estafurullah ara sıra ilgilendiklerimiz şeyler işte bildiklerimiz olursa başım üstüne yardımcı olurum..Turbolarda % 25 ile 30 arası fark ettiriyor..