Gönderen Konu: Ankara da bu işi iyi çözen usta  (Okunma sayısı 15627 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
Ynt: Ankara da bu işi iyi çözen usta
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2011, 17:29:02 »
Kursat kardesim benim kapilarda sikinti var sofor kapisi kolay kapanmiyor onerdigin ustayi aldim allah kismet ederse bu hafta o isleride hal ettirelim yaaa arabaya gicik oluyodum simdi asik oldum yaaa sorunlari hal edince insan o kadar isiniyorki aracina :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 10 Temmuz 2011, 17:57:19 »
Ewt çok güzel oluyo kaputa kadar hallediyo adam sıfır araç kapısı gibi oluyo ne rüzgar ne su ne ws yok 50 tl ye yapıyolar bagajda dahil..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 11 Temmuz 2011, 22:56:14 »
iyi akşamlar, yeni başlık açmak istemedim bu akşam başıma gelen olayı sormak istiyorum ve yarın sanayiye emin olmak için gidicem ;

aracı çalıştırdım 2 km felan gittikten sonra yanlış olmasın buydu sanırım ; SERVİCE MANUEL ikazı verdi, sonra STOP yazdı ben sağ çekip durdum ve motor yağı ikaz lambası yandı, ve sarı egsoz emisyon lambasıda yandı .. motoru stop ettim, yağı kontrol ettim yağ seviyesi normalde zaten 1000 km olmadı bakım yaptıralı .. sonra aracı tekrar çalıştırdım, alternator workshop yazdı ve sadece egsoz emisyon sarı olan lamba yanık kaldı diğer herşey normale döndü ve aracı 20 -30 km kullandım sorun olmadı ..

STOP yazısını görünce tırstım ? varmı karşılaşan bu gibi bir durumla ? tşk. ederim

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Temmuz 2011, 23:04:58 »
Ewt Banada Olmuştu O Sonra Devir Sensörü İlerlemedi 2 3 gün Sonra Devir Sensörü Değişti Düzeldi..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Temmuz 2011, 23:32:27 »
Ewt Banada Olmuştu O Sonra Devir Sensörü İlerlemedi 2 3 gün Sonra Devir Sensörü Değişti Düzeldi..

Yarın ustaya gidip göstericem, peki bu kaça patlamıştı Kürşat ?

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2011, 13:43:30 »
vallahi bana işçilik dahil 200 Tlye patlamıştı..

Bugün gittim, devir pompasına benzer birşey dedi, sanırımn aynı parça olabilir .. İkaz gidince kendiliğinden sönmüştü, abi aynı ikazı 2.kez verirse değiştireceğiz dedi şu an sıkıntı yok dedi .. parça fiyatıda 160-180 arası birşeymiş .. zaten şu an ellerinde olmadığınıda söyledi .. Yolda bırakabileceğini söyledi, araç çalışmazsa endişe etme dedi .. Acaba değiştir semmi yakın zamanda yoksa 2. ikazı beklesem mi ? Ne dersiniz ? Sık olan bir durum mu acaba ?

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Temmuz 2011, 13:52:12 »
Kürşat birde dediğin boya ustasına uğrayım dedim am bulamadım, 547.sokağı ivedikte .. :) netten şimdi bakıyorum hep 15xx lü rakamlar var, 1547 olmasın ? ustayı aradım oda gerçi 547 dedi ama belki hepsi binle başladığından 1547 yerine 547 diyor olabilir misiniz ? :)
 tşk. ederim

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Temmuz 2011, 14:01:26 »
Hehe o yakup ustanın olduğu üst sokakta orasıda..Ayrıca bence şimdiden değiştir adem çok sıkıntı yaratır yoksa sana nasılsa değişecek ha 1 hafta sonra ha şimdi değiştir kafan rahat olsun..başka sıkıntılarda açmasın hem..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 12 Temmuz 2011, 14:09:39 »
Hehe o yakup ustanın olduğu üst sokakta orasıda..Ayrıca bence şimdiden değiştir adem çok sıkıntı yaratır yoksa sana nasılsa değişecek ha 1 hafta sonra ha şimdi değiştir kafan rahat olsun..başka sıkıntılarda açmasın hem..

Yakup ustaya gitmedim, bakım yaptırdığım ustaya gittim .. Yakup ustanın yerinide bilmiyorum :)  Doğru söylüyorsun aslında, yolda veya uzun yolda giderken yine yaparsa yolda bırakması büyük risk .. Zaten parça yokmuş, isteriz dediler .. Telefon açayım ustayla konuşayım bi fikrini alayım bakalım, ustanın çırağı bakmıştı makineyle araca ... sen ilk ikazda mı değiştirmiştin ?

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 12 Temmuz 2011, 14:19:12 »
yok ilk ikazda değiştirmedim..ikinceye zaten ikaz vermedi :D devir saati ilerlemiyodu kaç gidersem gideyim sonra stop etti çalışmadı 2 3 saat sonra çalıştı zor attım kendimi yakup ustaya..hemen halletmişti sağolsun..Parçayı ne olursa olsun hemen temin ediyo bekletmiyo.

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 12 Temmuz 2011, 14:19:56 »
şimdi ustayı aradım sordum Kürşat, bana endişe yapma ş.içinde nerde olursan ol araç çalışmazsa bile biz geliriz ters birşey olursa dedi .. elektiriksel bir ikazmış dedi,, belkide bir daha yapmaz dedi .. biraz kullanayım bakalım .. :) zaten yakın zamanda ş.dışına çıkma planım yok .. Yinede sağol herşey için Kürşat kardeşim, birde boyacı murat ustayı bir bulabilsem :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 12 Temmuz 2011, 14:24:06 »
Rica ederim..İvedikte Boynuz var biliyomusun orayı boynuz derler ordan sola giriceksin ordanda ilk sağ hemen sağda..

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 12 Temmuz 2011, 14:30:30 »
Rica ederim..İvedikte Boynuz var biliyomusun orayı boynuz derler ordan sola giriceksin ordanda ilk sağ hemen sağda..

bilmiyorum.. :(  google maps de ivedik organize 547. sokak yazınca bulamıyorda.. acaba sokağın adı değişmiş olabilir mi ?