Gönderen Konu: kaç para eder  (Okunma sayısı 5464 defa)

Çevrimdışı sadaswardashga

• Profili Görüntüle
kaç para eder
« : 30 Haziran 2011, 00:21:57 »
iyi akşamlar arkadaşlar 2002 model 91binde sıralı sistem lpgli pioneer mp3 player primeline edition golfum var..beyaz kesinlikle hiç bir değişen yok sadece sağ ön çamurlukta ufak bi boya var başka kesinlikle hiç bir şey yok sizce fiyatı nedir bu arabanın ne kadar eder??
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2011, 00:22:25 Gönderen: sadaswardashga »

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
Ynt: kaç para eder
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2011, 00:24:23 »
iyi akşamlar arkadaşlar 2002 model 91binde sıralı sistem lpgli pioneer mp3 player primeline edition golfum var..beyaz kesinlikle hiç bir değişen yok sadece sağ ön çamurlukta ufak bi boya var başka kesinlikle hiç bir şey yok sizce fiyatı nedir bu arabanın ne kadar eder??
19 ıla 22 arası yolu var temızse araca gore prımelıne edition ozellıklerını pek bılmıyorm ama

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2011, 00:28:46 »
içi dışı tertemiz

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2011, 00:29:29 »
içi dışı tertemiz
prımelıne edıtıon ozellıklerı ne

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2011, 00:33:41 »
sanırım primelinedan farkı krom gostergeler var kapı girişlerinde krom edition yazıları var bildigim kadarı bunlar

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2011, 00:52:24 »
sanırım primelinedan farkı krom gostergeler var kapı girişlerinde krom edition yazıları var bildigim kadarı bunlar
dıjıtal klıma falandır ıllakı dedıgım gıbı 22 falan eder heralde

Çevrimdışı golfüçyüs

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: -
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2011, 01:46:20 »
bildiğim kadarıyla primeline da dijital klima yok ve hatta özellikleri buldum şimdi

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Krom Çerçeveli Göstergeler.

peki arabanın bakımları ne durumda, lastikleri ne zaman değişti, trigeri baskı balatası ne zaman değişti ? arkadaşın dediği gibi bi aralıkta fiyat çıkar ama net fiyatı bu sorular belirler :)

Çevrimdışı jckal__

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2011, 16:58:07 »
bildiğim kadarıyla primeline da dijital klima yok ve hatta özellikleri buldum şimdi

ABS Fren, Elektronik Fren Basınç Dağılım, Sürücü Hava Yastığı, Yolcu Hava Yastığı, Ön Yan Hava Yastıkları, İmmobilizer, Merkezi Kilit, Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar, 4 Hoparlör, Radyo Teyp, Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu, Krom Çerçeveli Göstergeler.

peki arabanın bakımları ne durumda, lastikleri ne zaman değişti, trigeri baskı balatası ne zaman değişti ? arkadaşın dediği gibi bi aralıkta fiyat çıkar ama net fiyatı bu sorular belirler :)

ne hikmetse tutmadı şu primeline'ler.. beyaz olması dez avantaj arkadaşım. 22 yi zorlar aracın.. o da biniciye.. bende 2001 model comfort var. ufak bi kaza yaptım far çerçevesinin olduğu kısım boyalı sadece 21.750 verdiler vermedim. senin aracında reflex gümüş olsaydı 23 ü zorlardı.

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2011, 17:52:03 »
bizim burda 2004 model verdiler 25.000de 23.500 e :) 2ay once satsalardı ben alıcaktım ama comfort almıstım

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2011, 01:01:45 »
bizim burda 2004 model verdiler 25.000de 23.500 e :) 2ay once satsalardı ben alıcaktım ama comfort almıstım

geçen gün gördüm otopazarında duruyor :) siyah ise aynı araçtan bahsediyoruz galiba :)

2002 primline da ederi biniciye meraklısına 22 000  desen alır ama araba almak için alacak kişi 20 000 den fazla vermez  ???

Çevrimdışı gurkanpeker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2011, 22:43:55 »
evet siyah hocam ama cok temiz araba :) km super