arkadaşlar bende 1.6 polo var 6n kasa.
arabam aldığımdan beri sıkıntılı zaten. 1 senedir bende maddi sıkıntılardan sadece baskı balata ve yağını değiştirebildim. siz düşünün. 1 sene önce aldığım arabanın üstündeki bujiler bile kendisnin değilmiş. bujileri değiştirdim araba canavar gibi oldu bana göre çünkü öncesinde çok berbat bi durumdaydı.
ne zamandır bakım yapılmıyor siz tahmin edin.
şanzumandan da ses geliyor debriyaja basınca kesiliyor baskı balata değiştiği sırada debriyaj bilyesi de değişti ama ses kesilmedi. bilyelerden olduğunu söylediler masrafını da açmadan göremeyiz dediler.
şanzuman yağ kaçırıyor. keçeler falan komple değişmesi lazım.
triger değişmeli. bobin vs biliyorsunuz. he bide boğaz kelebeği arzalı. orjinali 500 tl.
şimdi sorum şu bi galerici benim polo ile 2005 1.3 multijet palio kafa kafaya takas olur diyor.
bana sıkıntılı geldi. arabayı ben görmedim gerçi ama sadece fikirlerinizi merak ediyorum. eğer palio sıkıntısız ise takasa girmeyi düşünüyorum. nelere dikkat edeyim. bu arabanın performansı ile bizim polonun performansı çok fark edermi? gerçi benim arabada pek performans yoktu ama neyse
siz neler diyeceksiniz?
birde arkadaşlar araba adapazarında arabayı biyerlere göstermek istersek nerelere gösterelim fiat yetkili servisine mi? bu konuda da bişey söylerseniz çok mutlu olurum.