Geçmiş olsun Gökhan umarım aynı durumla karşılasmazsın tekarar... pulla 2 vidayla castle/camber işi canı tehlıye atmaktan baska bısey değil.En sağlıklı castle/camber bu ayar yapılabilen coilover , ground control caster camber plate kit leri ile verirsin fakat benim tercihim coilover olurdu...Diğer saydığım ürünlerde kulelere montaj için kullleri deliyorlar mecburen fakat en profesyoneli bu.
gökhan kardeşimin (chyfchy ) söylediği gibi bende birkaç fotoğraf atayım fikir sahibi olmanız açısından yani bizim yaptığımız gibi kampananın arkasına koyduğumuz pulla hiç alakası yok yani sağlıklısı bu Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
niye gökhanınki dağılıyorda benim kampana dağılmıyor anlamış değilim. 2 sinide ben değiştirdim. ben hala kullanıyorum. sakat olmasına sakat iki tane pula güveniyoruz sonuçta çaresizlikten. geçmiş olsun gökhan kardeşim.
pulları vidaları sağlam yaparız canını sıkma bende ilerde mk1 e dönüş yapar isem yine allı pullu olur mecburen
Bilyalara bak eger karıncalanma yoksa kullan yoksa degiş, kampanın bilye yataklarına bak karıncalanma tırtıklanma varsa degiş büyük olan iç bilye küçük olan dış bilye keçe bir para tutmaz üzerindeki numarasını al keçeci verir sana aynısını akssın durumu nasıl tahribat varsa kesinlikle değiş. randıman alamazsın. foryayı bursa da karakas otodan bulursun . (Diger parçalarıda)