Gönderen Konu: ön panel kaplama  (Okunma sayısı 7978 defa)

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
ön panel kaplama
« : 07 Temmuz 2011, 00:43:51 »
s.a arkadaşlar geçenlerde torpido parlatıcısıyla ön paneli temizledim. malesef havalandırma ızgaralarının kenarları soyuldu alttan beyaz rekli plastik gözüküyor. aliminyum kaplama setleri satılıyo 70 tl civarında. ondan düşünüyorum ama yakışırmı bilmiyorum. kaplama yaptıran arkadaşlardan ricam resmini çekip gönderebilirmi yada kaplama yapılmış bora resimleri nereden bulabiliriz.ona göre kaplama alcamda.

Çevrimdışı Kakktus

• Profili Görüntüle
Ynt: ön panel kaplama
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2011, 00:02:51 »
ufakta olsa bir yardımı olur sanırım..

http://www.mericaksesuar.com/product_detail.asp?p_id=717

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2011, 22:51:36 »
tşk ederim resim gönderdiğin için. benim aracın ızgara kenarları kabardı bazı yerleride soyuldu alttan beyaz renkli plastiği gözüküyor çok cirkin bir görüntü var şimdi bu kaplamadan alsam o soyulan yerleri tamamen soyup mu yapıştırmam  gerekiyor öylece yapıştırsam tutarmı çünki kabarma var.

Çevrimdışı Kakktus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2011, 23:57:10 »
valla tam profosyonel olmasamda kabaran yerleri ince zımparayla düzeltip yapıştır derim. Arkadaşın transporterine uygulamıştık oldukça kuvvetli yapışkanı var, tekrar kalkacağını zannetmem

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2011, 19:17:59 »
tşk ederim resim gönderdiğin için. benim aracın ızgara kenarları kabardı bazı yerleride soyuldu alttan beyaz renkli plastiği gözüküyor çok cirkin bir görüntü var şimdi bu kaplamadan alsam o soyulan yerleri tamamen soyup mu yapıştırmam  gerekiyor öylece yapıştırsam tutarmı çünki kabarma var.
ben şu an ızgaraları komple söktüm carbon siparişi verdim gelsin kaplıcam gümüş gri en başta p400 ve p600 zımpara ile soldurdum boyamak için aklıma carbon geldi boyadan vazgeçtim.

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2011, 23:10:43 »
esat hocam kapladıktan sonra resmini çekip gönderebilirmisin. güzel olursa bende kaplattırcam.

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2011, 23:29:30 »
gönderirim Allahın izniyle sağ salim bi kaplasam daha birşey istemiyorum. Bu arada bu parçaları sökmüşken ızgara şeklinde olan parçaların kırık tırnakları vardı onları da tamir etmiş oldum sorunu olan varsa yardımcı olabilirim işinize yarıyabilir.

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2011, 12:51:42 »
ben hepsini söktüm, würth marka zımpara ile temizleyip würth marka mat boya ile boyadım orjinalden farksız oldu.Hatta vitesin etrafını filan da söktüm boyadım.

Würth'den şaşmayın  :tamamdir

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2011, 13:15:07 »
boya üzerine vernik atarsan daha fazla parlatabilirsin ve kalınlaşacağı için çizilmelere karşı daha dayanıklı olur resimleri görsek güzel olurdu  ::). ben carbon fiber kaplayacağım gelse şu sipariş 3m ler.

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2011, 00:08:06 »
resimleri bekliyoruz yapan arkadaşlar göndersinler lütfen

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2011, 21:17:26 »
siyah inci yaptığım çalışmayı ön göğüs sökme konusunda paylaştım haber vercem demiştim verdim  :tamamdir

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2011, 15:10:04 »
Allah razı olsun