Gönderen Konu: Golf 3 almak istiyorum  (Okunma sayısı 22120 defa)

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK3 Sportline
Ynt: Golf 3 almak istiyorum
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2011, 15:45:23 »
hayırlısı olsun sitede güzel araçlar varr ben biraz meşgulum ilgilenemicem arakdaşlar yardımcı oluyoo:):)

İlginiz için teşekkür ederim.. Aranıza Mk3 lü olarak girmek isterim inşallah..

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2011, 15:48:07 »
ne tarafta oturuyorsun dostum istanbulda ben ç.kaleye gidicem haftya cuma tekrar gider bakarım düşer illaki yaa vardır bi pazarlığı ama valla benim gördüğüm kadarıyla da hiç fena değildi araç..  :)

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2011, 16:20:08 »
ne tarafta oturuyorsun dostum istanbulda ben ç.kaleye gidicem haftya cuma tekrar gider bakarım düşer illaki yaa vardır bi pazarlığı ama valla benim gördüğüm kadarıyla da hiç fena değildi araç..  :)

İstanbul / Bağcılar dayım ben,

Dediğin gibi araç çok diri görünüyor. Yaz ayına bakıncada fiyat gayet iyi gibi sanki. Tabii gönül en güzelini en uyguna ister :)
Aracın ekstra özelliği ise siyah olması. Nedense siyah diye atıyor kalbim.. :):)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2011, 16:35:31 »
Acele etme
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2011, 16:46:37 »
Acele etme

98 Sportline kokusu alıyorum sanki :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 08 Temmuz 2011, 16:54:25 »
98 Sportline kokusu alıyorum sanki :)

Benim araç satılık değil yanlış anlama olmasın:) sportline piyasası biraz yavaştan gider memlekette az bulunan nadir arabalardandır kendileri..
92-96 arası 1.6 ve 1.8 tek nokta enjeksiyonlulardan uzak dur.. 1.8 motor GL çok temiz bulursan alabilirsin ama zor. Alacağın araç 97 GTI edition veya 97-98 1.6 AFT motorlu sportline olmalı..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 08 Temmuz 2011, 16:56:46 »
Acele etme  derken elbet temiz bulursun. Mesela ben geçen hafta Sarıyerde yaşlı bir amcada rastladım sportline siyah.. Biblo gibi arabaydı. onun gibi vardır biryerlerde.. Hatta ben biara istanbuldaki kapalı otoparkları bile dolaşmayı düşünmüştüm. aslına bakarsan çok parlak bir fikir olduğu söylenemez ama yinede kıyıda köşede unutulmuş ama ellenmemiş Golf 3 vardır tabi.

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 08 Temmuz 2011, 17:11:57 »
Acele etme  derken elbet temiz bulursun. Mesela ben geçen hafta Sarıyerde yaşlı bir amcada rastladım sportline siyah.. Biblo gibi arabaydı. onun gibi vardır biryerlerde.. Hatta ben biara istanbuldaki kapalı otoparkları bile dolaşmayı düşünmüştüm. aslına bakarsan çok parlak bir fikir olduğu söylenemez ama yinede kıyıda köşede unutulmuş ama ellenmemiş Golf 3 vardır tabi.

Evet fikir fenaymış. Şu an birisi gelse al sana kız gibi Golf III dese, Oda siyah sportline olsa..

92-96 arası 1.6 ve 1.8 tek nokta enjeksiyonlulardan uzak dur.. 1.8 motor GL çok temiz bulursan alabilirsin ama zor. Alacağın araç 97 GTI edition veya 97-98 1.6 AFT motorlu sportline olmalı..

Bu arada linkini verdiğim ilanda ki arabada 1.6 AFT ve siyah Sportline, iko arkadaşımızda uzaktanda olsa görmüş. Sahibide iddaalı,

Aslında en güzeli acele etmemek ama Aşk bu işte :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı gokhan146

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2011, 17:34:31 »
inşallah istediğin gibi bir arac bulursun.. öncelikle bizim araçlara kendi görüşüm tabi:) siyah renk pek gitmiyor yukardaki füme çok hoş kırmızıda olabilir gri veya metalik gri  bide piyasada lacivert ve mavi çok onlarıda yakıştırmıyorum araca.. bana soracaksan BEYAZ BİR MELEK ARA..... :melek:

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 08 Temmuz 2011, 17:39:49 »
Volkswagen Golf 1.6 Sportline 1997 Model 13.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk

Aracın maşallahı var gerçektende. İşte biraz da maddiyat. Şimdi ben bu aracı alırsam tüp taktırırım. O aracada tüp taktırırsam içim yanar :( Zaten bana Golf 4 parasına çıkar. Buda bana ağır gelir.

Ah bir sabredebilmeyi öğrenebilsem :)

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 08 Temmuz 2011, 17:42:00 »
inşallah istediğin gibi bir arac bulursun.. öncelikle bizim araçlara kendi görüşüm tabi:) siyah renk pek gitmiyor yukardaki füme çok hoş kırmızıda olabilir gri veya metalik gri  bide piyasada lacivert ve mavi çok onlarıda yakıştırmıyorum araca.. bana soracaksan BEYAZ BİR MELEK ARA..... :melek:

Forumda Alper bey var, Siyah VR6 sı var. O araçtan sonra siyah aşkı vurdu bana :)
Gerci VR6 yı rüyamızda göremeyiz ama olsun.

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 08 Temmuz 2011, 17:42:26 »
Aracın maşallahı var gerçektende. İşte biraz da maddiyat. Şimdi ben bu aracı alırsam tüp taktırırım. O aracada tüp taktırırsam içim yanar :( Zaten bana Golf 4 parasına çıkar. Buda bana ağır gelir.

Ah bir sabredebilmeyi öğrenebilsem :)

Değişik bir hesap anlayışın var :)  hangi araba golf 4 parasına geliyor? o dediğin 4 kasalar turşu oluyor genelde:)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 08 Temmuz 2011, 17:43:22 »
Forumda Alper bey var, Siyah VR6 sı var. O araçtan sonra siyah aşkı vurdu bana :)
Gerci VR6 yı rüyamızda göremeyiz ama olsun.

VR6'ya herkez aşık-ta.. O aşk başka.. platonik   ::)