Merhaba arkadaşlar,
Şimdi en baştan başlıyım isterseniz,benim araba sabahları yani motor soğukken çok zor çalışıyordu, aynı doğan şahini nasıl çalıştırırsınız gaza basa basa o şekilde uzun ugraslar sonucu arabayı boğa boğa çalıştırıyordum. Sonra servise götürdüm usta bi parca değiştirdi boğaz kelebeğini felanda temizlemiş işte neyse sorun düzeldi. Hatta dün izmite geldim bi 400 km yol yapmışım, hiçbir sorun yoktu, Taaa ki , bugun sabah kardeşim arabayı alana kadar. Sabah ilk çalıştırdığında yine bir sorun yok, yenikapıya gidip geliyor hatta bu arada arabada cok az benzin vardı bi 20 ytl lik benzin alıyor sonra gelince , parkediyor aracı, 1 saat sonra tekrar gelip okuluna gidicek , çalıştırıyor calısıyor yola cıkıyor ama 1-2 km sonra hop araç stop ediyor.Neyse orada bırakmış aracı çünkü dahada çalıştıramamış. Şimdi işten geldim ben böle böle anlattı hem ona sinir oldum hem arabaya sinir oldum, gittim aldım arabayı bıraktıgı yerden motor soguktu tak diye çalıştı araba , e-5 felan cıktım. Motor tam olarak ısındı ve sorun yok deyip evin orada otopark ararkene , yol ortasında stop etti arac, marşa basıom çalışmıyor içerisi çok pis benzin koktu felan, sonra ittim aracı kıyıya yaktım dörtleri yine biraz gaz vererek ve marşa basarak çalıştırdım aracı ama içim yandı ya , çok kötü sesler cıkıyodu motordan , pfffff. sonra az ilerde boş bi alana çektim bıraktım aracı, sonra inerkende gördüm sol ön kapının az ilersinde koruma çıtalarının ordan vurmuslar arabaya yaa, ne kadar sinirliyim şuanda bilemezsiniz, arabayı aileden tam 3 kişi kullanıyor şimdi tek ben kullansan bilicem ne oldugunu ama onlarda bilinçli bilincsiz kullanınca arabayı çileden çıkıyorum, varya istanbulda özellikle bahcelievlerde oturmaktan nefret ediyorum, bu 5. kez carpışları araca yaa, öyle yol ortasınıada bırakmıyorum sakına sakına koyuyorum aracı 50 kere dönüp bakıyorum, neyse arkadaslar şu stop etme olayı nedir yaa, nasıl çözeriz, yine kemal ustaya götürmek lazım aracı onuda teee 1 hafta sonra yapabilirim