Bayadirgiremiyorum kusura bakmayin . Evet polo satildi alanarkadasimizda devamediyo ve uzerinde degisikliklerde yapmis .
YoungTimer-Bosphorus dukkan projesi askiya alindi almanya isleri yuzunden ve atolyeye cevrildi ve konumdda gorulen mavi Opel Kadett C'yi yaptik . Komple motor indi dagittik sonrada tek tek boyadik parcalari ve sonra birlestirdik . Motor suanda arac ustunde ve az kaldi mars basmasina .
Tabii bu surec icinde tasinma faasi vardi o yuzden zamanimizi caldi .
Yeni bir iki proje icine girmeye yoneldik daha dogrusu girdik demek dogrusu... Burda arabalar harici motorsiklet ve R/C isinede yogunlasacaz , tabiki ugrasacakbi hayli cok sey oldugundan bayagi zaman almakta ama sonunda bircok kiskanc tipleri mat ettirecek seyler ortayacikartacaz kina yakarlar artik . Nedir su biseyleri kanitlama davranislari . Sidik yarisina girmis kaptirmislar . Hayret yaa... Bende artik forumlarda konu paylasimini biraktim . İs bitince goze batirma politikasina basvurdum . Sonucta burda birilerine nispet yaparak biseyler yapmiyoruz ve hic hava pesinde degiliz . Yaptigimiz isler bizim bir taraflarimizi kaldirmiyo ve havalara girip kendimizi kral ilan etmiyoruz .
Neyse fazla yazmaya gerek yok
Sevgilerimle.