Burak abi bi daha ki VAG Meeting'e bu çeteyle gelmeni şiddetle tavsiye ederim
Bulusmamiz su sogutmali denilen yerde benim havasogutmalilarinin ne isivar kiiiiii burda vag disinda bircok arac var...
Kendi bulusmamizi duzenlerim herturlu marka ayirmaksizin (apachi style haric) biraz farkli dudunce ve isler iceridindeyim . Amacimada ulasabilirim umarim . German style sinifinda VW (tum aile) , Opel , Ford , Benz , BMW ve alman uretim araclar . Diyer yandan uzak dogulu JDM sinifinda tum eski kasa japonlarini biraraya getirilmis seckin bir aile yaratmak . Diyer avrupa ulkeleri ve hatta dunya uzerindeki markalarda kapsayacak ama tabiyi yeni model degil daha cok eski model araclar uzerinde yogunlasmis bir topluluk olacak . En zor is bunun temelini olusturmak ve insanlara bunu algilamasini saglamak cunku kit insanimiz malesef cok... Yillardir bir alt yapi uzerinde calismaktayim ve bir cok marka ve modeli toparlayabildik . Yillar gecti ama halen isin basindayim bunun sebebide ilkemdeki anlayissiz kisilikler.! Yilmoyorum azimle tasi delmeyi calisiyorum
neyse bukadari yeter konuyu dagitmayayim , bu konu ileilgili ayri konu acacam yakinda