Gönderen Konu: Rölanti de stop etme?  (Okunma sayısı 3342 defa)

Çevrimdışı linkuei

• Profili Görüntüle
Rölanti de stop etme?
« : 15 Temmuz 2011, 22:26:50 »
Arkadaşlar bundan 5-6ay önce distribitörüm bozulmuştu.çıkma orjinal  takmıştık.1-2 ay gitti sorunsuz.sonra yine stop etmeye başladı.servise götürdüm.bir makina bağladı baktı dedi yine dist.arıza vermiş gözüküyor dedi.yenisini alsam çok pahalı 650 tl civarıymış.alamam dedim gittiği yere kadar gitsin dedim kendi kendime.sonra birgün arabaya bir hafta kadar binmedim bu sefer hiç çalışmadı akü boşalmış meğer.tamirciyi çağırdım neyi var bunun dedim akü bitmiş değiştir tamam dedi başka birşeyi yok dedi.ama var dedim başka şeyde sadece akü değil dedim ama anlatamadım.aküyü değiştik .1-2 ay sorunsuz gitti geçenlerde yine stop etmeye başladı.ilk çalışmadan 5 dk içinde ediyor sonra etmiyor kolay kolay.bu arada ben eski bozuk distribitörümü kendin tamir ettim burcunu değiştirdim tornada yaptım aynısını.tekirar eskiyi taktım tamir ettiğimi.3-4 gün sorunsuz bindim.şimdi de başka sorun çıktı rolantide beklerken yada viteste beklerken ışıkta falan ayağımı gazdan çektikten sonra 5-10 sn içinde devir 10000 in altına düşüyor ve stop ediyor.kafayı yiycem ne yapacam bilmiyom.el frenini çeke çeke gittim bir yere elektrikçinin birine oda rolanti sensöründen olabilir dedi.o nedir kaç paradır bilmiyom arkadaşlar yardım edin satcam bu gidişle arabayı bunaldım artık...

Çevrimdışı onuruslu

• Profili Görüntüle
Ynt: Rölanti de stop etme?
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2011, 22:25:11 »
Boğaz kelebeğini temizlet hava filtreni temizlet rolanti valfini kontrol ettir büyük bi ihtimalle sorun düzelecektir

Çevrimdışı jense

• Profili Görüntüle
Ynt: Rölanti de stop etme?
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2011, 20:26:10 »
Boğaz kelebeğini temizlet hava filtreni temizlet rolanti valfini kontrol ettir büyük bi ihtimalle sorun düzelecektir

eğer bunlarla bir değişiklik olmazsa, hararet müşürünü değiştir. bir usta rölantide stop ediyorsa sorun oradandır demişti.. ben de yaşadım aynısını..değiştirdim, 3 aydır bir problem yok çok şükür.