hocam , 2000 modelden cift kirmizili olmasindan bahsediyor arkada$ ama.ve passatin o senede oyle yuksek bi kwye sahip olmamasi gerektiginden yani..
model ya$ina gore HPleri daha dogrusu KW leri degi$iyor. .ve arkada$in ozellikle dedigi
cift kirmizili 2000 model passat
imkansiz olamaz. ve vw servisine motora uygunmu degilmi diye turboya bakmaliydi baktirmaliydi bu arkada$ta hatta en basinda bunlari yapmasinda fayda vardi.
19tdi euro 3 bu normal biliniyor. onemli olan cift kirmizili olmasi dogrumu dogruysa passata ait motoirmudur ? bence degil. oyuzden vwye baktir.
178 hp veya ona yakin tahmin ettigim HP KW 1.9 motorda varsa varsa ticari araclarinda vardir tran
sporterd oda. onun motoruysa
ama passat ise bu motor sonradanmi kondu
$anzuman ?
131 136 hp devletlere gore degi$ir ve hatta hatta passat bora golf vs cift kirmizililar hepsi 6 vites $anzumana sahip diyede biliyorum.?.senin aracin kac vites ? $anzumanda cakma olabilir? auidilerde 110 116 hpler de 6 vites olabiliyor belki vwlerde var ama bildigim kadariyla y aziyorum ben ve konumuz 2000 passat neyse senin aracin kac vites bunlari vs hep kar$ilattir vw servisinde .....