senin de yazdığın gibi frene sert basınca abs bozulurmu ? tamirci olmasan bile aklına mantığına yatıyormu ? bu ustalar beni deli edecek. vw bu abs pompasını yaparken senin sağ ayağınla uygulayacağın maximum basıncı hesap etmemişmidir. vw nin argesinde binlerce kişi çalışıyor. Bilgisyarda bende gördüm yazıyı demişsin ne yazıyordu tam olarak lütfen bana söylermisin. Bu forumda bir sürü boğaz kelebeği sorunu anlatılıyor, size yemin ederim ustalar % 98 oranında boğaz kelebeğini boşa değiştiriyor. dolandırıcı zengin oluyor bu işte. yada iyi niyetli konuşursak bilmediklerinden bir sürü zarar veriyorlar insanlara.
VW sahibi arkadaşlara daha evvelde tavisye ettim, bir vag-com kablosu alın diye. Çin çakmaları 200-250 tl. Araca kendin bağlasanda arıza kodunu burdan tam olarak versen sorunu daha net anlarız. Yabancı forumlara bakın bu tip arızalarda adamlar arıza loglarını aktarıyorlar, başından geçen veya uzman olanlar da ona göre tavsiyede bulunuyor.
Neyse, kısacası ben bunu gözümle görmeden inanmam. ABS ünitesinin sıfır fiyatını öğrenmek için bir yetkili servisi ara, şase numarını ver onlar sana parçanın fiyatını söyleyecektir. 1500 tl den yukarıdır yenisi ama tam olarak bilmiyorum. Tamir ücreti yapandan yapana değişir.
Allah kolaylık versin,