Gönderen Konu: Yeni Araba  (Okunma sayısı 14583 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Araba
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2011, 09:42:39 »
istanbulda o kadar kayboldun caddelere gittin sonuç : swift :D

hayırlı olsun gani
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #15 : 12 Temmuz 2011, 09:43:30 »
Gani, Öncelikle hayırlı olsun.. Bizde bu arabanın hactback 1000 cc olanı vardı  ve çok atik bir arabaydı.. özellikle arkadan görünümü çok hoşuma gidiyordu yakıt konusuna değinmek bile istemiyorum masraf olarakta araza çıkartmayan bir araba ama yedek parça konusundaki tespitlerinde eminmisin diye sormak istiyorum. Sonuçta baskı balata fren diski amortisör vs. gibi  parçalar zaten standart olan şeyler ve bunda 20 sene sonra bile bile bulabileceğin parçalar ama far,cam, iç aksam, kaporta gibi parçalarda sıkıntı yaşanmazmı?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2011, 12:53:17 »
istanbulda o kadar kayboldun caddelere gittin sonuç : swift :D

hayırlı olsun gani

İstanbul faciasını karıştırma Nizam çok kötü dağıldım o gün  :D

Hayırlı uğurlu olsun Gani abi. Bu arabalarda iyidir.Üstelik sen en temizlerinden birini almışsın bana kalırsa. Pek sorun çıkarmazda zaten.. :tamamdir

sağolasın Gökhan'cım :)

ilker böyle birşeyler almaya bak

ganiciğim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileklerimle arabanın klimasının olması en
büyük avantajı güle güle eskit  :)

Valla İlker az yaksın para harcatmasın ama benide götürüp getirsin diyorsan 10 numara araba. Bu arada bu fotoğrafı Gökçeyazı'da çay içerken çekmiştim :)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Temmuz 2011, 13:06:09 »
Gani, Öncelikle hayırlı olsun.. Bizde bu arabanın hactback 1000 cc olanı vardı  ve çok atik bir arabaydı.. özellikle arkadan görünümü çok hoşuma gidiyordu yakıt konusuna değinmek bile istemiyorum masraf olarakta araza çıkartmayan bir araba ama yedek parça konusundaki tespitlerinde eminmisin diye sormak istiyorum. Sonuçta baskı balata fren diski amortisör vs. gibi  parçalar zaten standart olan şeyler ve bunda 20 sene sonra bile bile bulabileceğin parçalar ama far,cam, iç aksam, kaporta gibi parçalarda sıkıntı yaşanmazmı?

Hasan bu arabalarda 20 sene sonra tabiki çok bişey bulamazsın ama yine de ben parça konusunda o kadar sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Bu arabalar Doğan Şahin gibi 89'dan 2003'e kadar makyajlanıp makyajlanıp çıkartılmış. Kaporta parçası hiç sıkıntısız,far-stop grubuda yan sanayi 3-4 marka var. Orjinal istersen servislerde herşey var ama çok tuzlu diğer bir alternatifde çıkmacılar ama Japon çıkmacılarında fiyatlarının uygun olduğu söylenemez. Ne yazık ki iç aksam da tek şansın çıkmacılar :( Benim şu an 3 parça eksiğim var arabada. 1.Amortisörleri değiştirirken farkettik,amortisör üst takozlarının içindeki bilyalar kırılıp dağılmış,bu yüzden direksiyonu çevirirken ses yapıyor. Çıkmacılar sağ-sol takıma 150 lira istiyor,yan sanayisi tanesi 65 lira ama ben Amerika'da bir sitede orjinalini buldum tanesi 47 dolar onları alacam.
2.Güneşlikler artık kavrulup şişmiş,içleri dağılmıştı. Almanya ebayde  buldum aldım ancak adam paketlerken birisi zarar görmüş o yüzden para iadesi yaptı.Ebay'de birkaç tane daha var ama istediğim kadar temizini bulamadım,buradaki çıkmacılarda 100 lira diyor yine onun temizini bulursam alıcam.
3. Olarakta iç aksamda dediğin eksiklik kendisini gösteriyor :) Kalorifer ızgaraları artık iyice kırılgan bir hale gelmiş hatta soldakinin ızgaraları kırık. Almanya'da onu da buldum ancak adamlar göğüsü komple satıyorlarimakyajlı kasanın göğüsü herşey dahil 60-90 euro arası değişiyor,kargo ve gümrük sıkıntısı olmasa alıcam valla :D Ama ızgaranın haricinde ne ararsan ebayde mevcut

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 12 Temmuz 2011, 13:13:58 »
faciadan sonra huzur gelmiş :D gözünü seveyim ekonomi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Temmuz 2011, 15:22:08 »
çok temiz duruyor araba temızde bulmussun gule gule kullan inş. kazasız belasız ne kadar mal oldu sana boyle bısey

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #20 : 12 Temmuz 2011, 15:49:51 »
Baskı balata fren diski amortisör vs. gibi  parçalar zaten standart olan şeyler ve bunda 20 sene sonra bile bile bulabileceğin parçalar. demek istedim..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 13 Temmuz 2011, 08:45:31 »
japon iyidir araba demek vw değildir bu zamanda en güzel araba ayağı en ekonomik ve
sanayiden uzak tutan arabadır  :) size başıma geleni söyleyeyim araştırın golf 2 fren limitörü
varmı diye bakın ama her sanayide mutlaka oto japon  var.ama yansanayi ama orjinal :)
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2011, 08:50:59 Gönderen: barthez »
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 13 Temmuz 2011, 13:27:08 »
çok temiz duruyor araba temızde bulmussun gule gule kullan inş. kazasız belasız ne kadar mal oldu sana boyle bısey

bunu ben çok düşeş getirdim :) 6500'e aldım,aldıktan sonrada 150 liralık ön takım masrafı vardı ben keyfi olarak komple ön takımı yeniledim A'dan Z'ye 500 lira harcadım 7000 oldu. Bu ay vergisi var 22 lira :) Onun haricinde arabanın muayenesi 2012'nin 12. ayına kadar var,LPG sistemi 2011'in 2. ayında yenilenmiş,4 yazlık lastiği yeni,4 tanede kışlık lastiği yanında geldi,JVC marka sıfır cd/mp3 çaları falan vardı. İyi oldu yani fiyat olarak :)

Baskı balata fren diski amortisör vs. gibi  parçalar zaten standart olan şeyler ve bunda 20 sene sonra bile bile bulabileceğin parçalar. demek istedim..

Hasan dediğim gibi bu kasa 89'dan 2003'e kadar makyajlanıp makyajlanıp satılmış bütün parçaları birbirine uyuyor. Yedek parçacıda bulamazsan çıkmacıda yine bulursun ki zaten şimdilik çıkmacıya gidecek bir durumunda yok ön tampon 120 lira,kaput 160 lira,ön çamurluk 50 lira parçacılarda vs vs

japon iyidir araba demek vw değildir bu zamanda en güzel araba ayağı en ekonomik ve
sanayiden uzak tutan arabadır  :) size başıma geleni söyleyeyim araştırın golf 2 fren limitörü
varmı diye bakın ama her sanayide mutlaka oto japon  var.ama yansanayi ama orjinal :)

Abdullah doğru diyorsun herkesin söylediği şey "bu devirde en iyi araba en ekonomik araba"  Ancak biz arabalara keyif için binen insanlar arasındayız,araba bizim için sadece bir araç değil aynı zamanda hobi bu yüzden kolay kolay mutlu olamıyoruz zaten :) Bu arabayı kullanmaktan da gayet keyif alıyorum,çok zevkli oyuncak gibi eğlenceli bir araba ancak ne olursa olsun asla bir Alman arabası kadar insanı heyecanlandırmıyor :(

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 13 Temmuz 2011, 21:50:01 »
Hayirli olsun Gani gule gule bin ekonomik arac zaten hertaraf radar 2000 motor olanda basamiyor onemli olan ihtiyac karsilamasi..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 13 Temmuz 2011, 22:31:44 »
Valla öyle,bu gece yine yola çıkıyorum Allahın izni ile,İzmit - İstanbul yapıp geri dönecem :) Araba az yakıyor diye kıçımız yere değmez oldu :) Tadını çıkartıyorum az yakıtın :D

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 13 Temmuz 2011, 22:33:26 »
Valla öyle,bu gece yine yola çıkıyorum Allahın izni ile,İzmit - İstanbul yapıp geri dönecem :) Araba az yakıyor diye kıçımız yere değmez oldu :) Tadını çıkartıyorum az yakıtın :D
ne kadar yakıyorkı :) leylegı havadamı gordun derler ona :)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 13 Temmuz 2011, 22:44:13 »
uzun yolda 90-100 gidersem 115 kuruşa kadar düşüyor,110-120 ile gidersem 130 falan yakıyor en baba :D

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 13 Temmuz 2011, 22:47:55 »
uzun yolda 90-100 gidersem 115 kuruşa kadar düşüyor,110-120 ile gidersem 130 falan yakıyor en baba :D
hey maşallah :D bnde geçen golf 4 le gittim 700 km de 110 mılyon yaktım uzun yolda iyidi yanı :)