çok temiz duruyor araba temızde bulmussun gule gule kullan inş. kazasız belasız ne kadar mal oldu sana boyle bısey
bunu ben çok düşeş getirdim
6500'e aldım,aldıktan sonrada 150 liralık ön takım masrafı vardı ben keyfi olarak komple ön takımı yeniledim A'dan Z'ye 500 lira harcadım 7000 oldu. Bu ay vergisi var 22 lira
Onun haricinde arabanın muayenesi 2012'nin 12. ayına kadar var,LPG sistemi 2011'in 2. ayında yenilenmiş,4 yazlık lastiği yeni,4 tanede kışlık lastiği yanında geldi,JVC marka sıfır cd/mp3 çaları falan vardı. İyi oldu yani fiyat olarak
Baskı balata fren diski amortisör vs. gibi parçalar zaten standart olan şeyler ve bunda 20 sene sonra bile bile bulabileceğin parçalar. demek istedim..
Hasan dediğim gibi bu kasa 89'dan 2003'e kadar makyajlanıp makyajlanıp satılmış bütün parçaları birbirine uyuyor. Yedek parçacıda bulamazsan çıkmacıda yine bulursun ki zaten şimdilik çıkmacıya gidecek bir durumunda yok ön tampon 120 lira,kaput 160 lira,ön çamurluk 50 lira parçacılarda vs vs
japon iyidir araba demek vw değildir bu zamanda en güzel araba ayağı en ekonomik ve
sanayiden uzak tutan arabadır size başıma geleni söyleyeyim araştırın golf 2 fren limitörü
varmı diye bakın ama her sanayide mutlaka oto japon var.ama yansanayi ama orjinal
Abdullah doğru diyorsun herkesin söylediği şey "bu devirde en iyi araba en ekonomik araba" Ancak biz arabalara keyif için binen insanlar arasındayız,araba bizim için sadece bir araç değil aynı zamanda hobi bu yüzden kolay kolay mutlu olamıyoruz zaten
Bu arabayı kullanmaktan da gayet keyif alıyorum,çok zevkli oyuncak gibi eğlenceli bir araba ancak ne olursa olsun asla bir Alman arabası kadar insanı heyecanlandırmıyor