Şu an Karcher ın bir ürünü var 120 TL gibi bir fiyata satılıyor. Özellikleri aynı ilandakiyle fakat tek başlık çıktı kutudan. Bunlarla ilgilenen görevliyle muhabbetimiz olmuştu, suyu bidondan vs çekebilen bu fiyatlardaki tek ürün Karcher ın demişti. Bize de fiyatı uygun geldi aldık. Bir de yıkama makinalarında bilindik marka. Lavor hakkında bir fikrim yok maalesef o da iyidir belki.
Makinanın basıncı vs yeterli ama aracı temiz bir bezle kurutmazsan çamurlu damla izi kalıyor. Özellikle kapıların alt kısımlarında kuruyunca belli olan çamur izi kalıyor. Pırıl pırıl yapmak istiyorsan nemli bezle tüm arabayı silmen gerek. Deterjanla hiç kullanmadım, belki deterjan olmadığından izler kalıyordur. Başlığın önüne elini tutamazsın. Basıncı arabanın kabarmış boyalarını sökebilecek kadar yüksek. Kuş pisliği vs rahat çıkartıyor. Su harcaması ise 30-40 lt suyla arabayı yıkayabiliyorsun. Dikkat edersen 20 lt yle yıkarsın. Ama önerim çeşmeden hortum bağlayıp gönül rahatlığıyla yıkaman. Deterjanı hiç denemedim. Makina gürültülü haberin olsun
İlk denemelerinde bidonla yıkayacak olursan makinanın huyunu öğrenene kadar su atmasında problem oluyor.