Gönderen Konu: Basınçlı su makinesi  (Okunma sayısı 5179 defa)

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
Basınçlı su makinesi
« : 13 Temmuz 2011, 11:05:29 »

LAVOR EXPRESS PLUS BASINÇLI YIKAMA MAKÄ°NASI 105 TL
aracımı evin önünde daha kolay bi şekilde yıkamak amacıyla almak istiyorum, ancak nasıl bi üründür bilmiyorum ben normalde hortumun ucuna fiskiye takıp kullanıyorum.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
Ynt: Basınçlı su makinesi
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2011, 14:17:02 »
Şu an Karcher ın bir ürünü var 120 TL gibi bir fiyata satılıyor. Özellikleri aynı ilandakiyle fakat tek başlık çıktı kutudan. Bunlarla ilgilenen görevliyle muhabbetimiz olmuştu, suyu bidondan vs çekebilen bu fiyatlardaki tek ürün Karcher ın demişti. Bize de fiyatı uygun geldi aldık. Bir de yıkama makinalarında bilindik marka. Lavor hakkında bir fikrim yok maalesef o da iyidir belki. Makinanın basıncı vs yeterli ama aracı temiz bir bezle kurutmazsan çamurlu damla izi kalıyor. Özellikle kapıların alt kısımlarında kuruyunca belli olan çamur izi kalıyor. Pırıl pırıl yapmak istiyorsan nemli bezle tüm arabayı silmen gerek. Deterjanla hiç kullanmadım, belki deterjan olmadığından izler kalıyordur. Başlığın önüne elini tutamazsın. Basıncı arabanın kabarmış boyalarını sökebilecek kadar yüksek. Kuş pisliği vs rahat çıkartıyor. Su harcaması ise 30-40 lt suyla arabayı yıkayabiliyorsun. Dikkat edersen 20 lt yle yıkarsın. Ama önerim çeşmeden hortum bağlayıp gönül rahatlığıyla yıkaman. Deterjanı hiç denemedim. Makina gürültülü haberin olsun :) İlk denemelerinde bidonla yıkayacak olursan makinanın huyunu öğrenene kadar su atmasında problem oluyor.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2011, 14:17:31 Gönderen: atego »

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2011, 14:33:41 »
KARCHER Şaşma  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir ;)

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2011, 15:39:45 »
Öğlen Black Decker marka aldım, şampuan hazneside var yanındada araç süpürgesi hediye etiler ancak onu kullanacağımı sanmıyorum birazdan aracı yıkamaya ineceğim detaylı bilgiyi o zaman veririm.

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2011, 16:14:33 »
 bende KARCHER var kucucuk makına ucuna bı sıse var oraya sampuan fln koyuyorum cok fena yıkıyor sıvayı bıle sokuyor ucuyla oynayıncada degısık puskurtme yapıyor bı sorununu gormedım  :)
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2011, 17:12:34 »
benimde evimin önünde müsait bir alan olsa hiç düşünmeden alacağım bir ürün arkadaşlar...  hakikaten yıkamacılara gidip de okadar sıra beklemenin 15-20 tl vermenin bir anlamı yok..  kendim yıkarım daha temiz yıkarım..  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2011, 17:24:33 »
benimde evimin önünde müsait bir alan olsa hiç düşünmeden alacağım bir ürün arkadaşlar...  hakikaten yıkamacılara gidip de okadar sıra beklemenin 15-20 tl vermenin bir anlamı yok..  kendim yıkarım daha temiz yıkarım..  :tamamdir

:tamamdir :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Vw Polo 6N2
« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2011, 21:05:04 »
Şu an Karcher ın bir ürünü var 120 TL gibi bir fiyata satılıyor. Özellikleri aynı ilandakiyle fakat tek başlık çıktı kutudan. Bunlarla ilgilenen görevliyle muhabbetimiz olmuştu, suyu bidondan vs çekebilen bu fiyatlardaki tek ürün Karcher ın demişti. Bize de fiyatı uygun geldi aldık. Bir de yıkama makinalarında bilindik marka. Lavor hakkında bir fikrim yok maalesef o da iyidir belki. Makinanın basıncı vs yeterli ama aracı temiz bir bezle kurutmazsan çamurlu damla izi kalıyor. Özellikle kapıların alt kısımlarında kuruyunca belli olan çamur izi kalıyor. Pırıl pırıl yapmak istiyorsan nemli bezle tüm arabayı silmen gerek. Deterjanla hiç kullanmadım, belki deterjan olmadığından izler kalıyordur. Başlığın önüne elini tutamazsın. Basıncı arabanın kabarmış boyalarını sökebilecek kadar yüksek. Kuş pisliği vs rahat çıkartıyor. Su harcaması ise 30-40 lt suyla arabayı yıkayabiliyorsun. Dikkat edersen 20 lt yle yıkarsın. Ama önerim çeşmeden hortum bağlayıp gönül rahatlığıyla yıkaman. Deterjanı hiç denemedim. Makina gürültülü haberin olsun :) İlk denemelerinde bidonla yıkayacak olursan makinanın huyunu öğrenene kadar su atmasında problem oluyor.
Suyu bidondan cekerkende tazik aynımı abi ?  :)
Vw Polo 6N

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2011, 23:15:58 »
Aracımı yıkadım, güzel bir ürün 3 adet başlığı var biri köpük atıyor, biri yuvarlak biçimde suyu veriyor, diğer ise ince ve ayarlanarak düz bir şekilde yıkamacıların suyu gibi atıyor. Basıncı çok yüksek değil ancak tatmin edici.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2011, 12:42:08 »
Suyu bidondan cekerkende tazik aynımı abi ?  :)

Eğer içindeki havayı tam boşaltmayı başarırsan (biraz uğraştırıyor :)) basıncı neredeyse aynı veriyor bidonla.