Konu 16 temmuzda açılmış,17sinde Orca sana mesaj yazmış sende yine 17 temmuzda Orca'ya "teşekkür ederim dostum 52 kişi bakmış bir sen cevap yazmışsın" demişsin. 18 temmuzda Orca sana enjektörlerinin rengini sormuş sen 21'inde cevap yazmışsın ve Orca sana aynı gün enjektörleri değiştirmen gerektiğini söylemiş. Bir sonraki mesajın;
"slm arkadaşlar konya atiker ana bayi ile çok sıcak bir görüşme yaşadık benim aracıma siyah olan horizon tip enjektör takılması gerektiğini bunun içinde fark almaları gerektiğini ve bayinin bunu 3 ay önce takarken yapması gerektiğini söylediler! benim kafamın triger seti attı azıma geleni verdim gerekirse tüketici haklarına şikayet edeceğimi söyledim! nedemek ya benim garantili ücretli enjektörlerimi alacaklar tekrar ücretle bana enjektör verecekler yok öyle bişey! sonuç olarak birkaç güne yeni enjektörlerim ücretsiz olarak geliyor. umarım sorun buradadır hakkınızı heryerde arayın arkadaşlar."
olmuş. Anladığım ve gözle göründüğü kadarı ile sen bu enjektör değiştirme olayını 21 temmuzda Orca'nın sana gönderdiği mesajla öğrenip servisi enjektörlerimi değiştirin diye sıkıştırmışsın. bundan sonra senin siteye girmediğin dönemde Orca yine 18 ağustos'ta LPG ile sıkıntı yaşayan AEE motor kodlu araçlara kendi bildikleri ile yardımcı olmaya çalışmış. sonra sen tekrar 20 eylül'de ortaya çıkıp sorunu hallettim ben başardım falan demişsin ve bildiklerini bu konu hakkında öğrendiklerini olması gerektiği gibi foruma aktarmışsın. Kaan beni yanlış anlama Orca'nın avukatıda değilim,herhangi bir tanışmışlığımızda yok hatta belki aynı konuya yazmışlığımızda yoktur. Ama bence de orca en azından bir teşekkürü haketmiş be kardeşim