Gönderen Konu: blok nasıl catlar? :(:(  (Okunma sayısı 6141 defa)

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
blok nasıl catlar? :(:(
« : 18 Temmuz 2011, 21:21:18 »
slm arkdaşlar benım 1999 mk4  otamatik 8 valf var aracım su eksıltıyodu tamırcıye gıdemedım ve kullandım gecen yoldayken su eksıldı işik yanınca cektım sag 2 3 dk bekledım  ve su ekledım eve geldıyımde aracın altından  baya bir su  kacırdıgnı gordum tam olarak cartelın sagından gelıyo su.  sızce blok catlakmı
 arkadaşlar.  su motor yagına karişmamış bu arada baktım yarın goturcem ama once  ön bilgıye ıhtıyacım var..
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2011, 21:23:28 Gönderen: golf3405 »
_golf_

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
Ynt: blok nasıl catlar? :(:(
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2011, 21:25:58 »
4 girişli flanş dedikleri bir parça var motorun hemen sağ altında girişte o çatlamış olabilir.
blok çatlamamıştır diye düşünüyorum
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2011, 21:29:14 »
inşallah kardeş öledır umarım senın bahsettyın paracının fıyatı nedır acaba bılgın varmı ?
_golf_

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2011, 21:34:12 »
max 15 20 bide bi buçukluk antifriz oda 15 20 civarı düzgün bi ustada en fazla 20 lira işçilik alır 50-60 arası bişeye patlar eğer öyle dediğim gibiyse :tamamdir

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2011, 21:51:30 »
cok saol kardeş allah razı olsun içime soguk su septın yarın yazarım artık burya ne oldgunu inşallah sen haklı cıkarsın kardeş
_golf_

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2011, 22:02:32 »
aynı problem bendede vardı kardeşim tam motorun olduğu yerden damlıyodu bende çok korkmuştum :)

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2011, 22:16:15 »
aynı şey benimde başıma geldi motorun sana  göre sağında bi plastik var devirdaim'ı sağlayan , onun eskimesinden dolayı olabilir. 5 tl birşeydi hatırladığım kadarıyla :)  
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2011, 22:22:57 Gönderen: DenQ »

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2011, 22:58:32 »
benımde gecen gurbet memlekette yolculukta basıma geldı orda orjınal bulamasmda demirini aldım 3 girişli bi parça kendım soktum taktım  taktırırken hortumun ıcınıde temızlet kırılan parcalar radyatore pompalanmasın arac calıstıgında tanzıkten fıskırtıyor suyu dıkkat et 3 5 kurusluk bısey yatakları sararsın

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2011, 23:49:34 »
cok sagolun arkadaşlar hepınıze yarın aksam yazarım artık sonucu :):):)
_golf_

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2011, 00:38:45 »
cok sagolun arkadaşlar hepınıze yarın aksam yazarım artık sonucu :):):)

yerıde seyde bak hava fıltresı hortumunun hemen altında vesteinhouse kısmının ustunde  radyator su bıdonundan cıkan plastık sonra metal sonra tekrar plastık olan boruyu takıp et parcayı bulursun arac calısırken su koy atar:D tanzıklı su gıbı eger oysa orasıdır keske o olsa buyuk bısey yoktur umarım

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2011, 19:03:56 »
neymiş dostum problem?

Çevrimdışı golf3405

• hayatı golfde yasadım
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2011, 21:12:35 »
valla kardeş 40 tl tuttu  cok mutluyum ucuz yırttık.  senın dedigın gıbı oldu altta  motor govdesıne baglanan  su hortuma var ama giriş de dırsekle baglanıyo metal kısma ve dirsek  üç çıkışlı  sert o dırsek  catlamıs okdar kardeş sonucta pilastık aksam sıcak soguk catmalmıs aynı dırsekten  bır tanedaha var onada baktık oda aynı curumus degıstırdık kardeş senın arac lpg varmı ?
_golf_

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2011, 21:49:21 »
valla kardeş 40 tl tuttu  cok mutluyum ucuz yırttık.  senın dedigın gıbı oldu altta  motor govdesıne baglanan  su hortuma var ama giriş de dırsekle baglanıyo metal kısma ve dirsek  üç çıkışlı  sert o dırsek  catlamıs okdar kardeş sonucta pilastık aksam sıcak soguk catmalmıs aynı dırsekten  bır tanedaha var onada baktık oda aynı curumus degıstırdık kardeş senın arac lpg varmı ?
soyledımya yerını bıle tarıf ettım kardesım :) ben demırını taktım o dırsegın t bırlestırıcının lpglı

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Temmuz 2011, 22:30:00 »
4 de olabilir 3 te tam hatırlamıyorum :D birde seninki golf 4 benimki golf 3 :D

benimkide lpg li o lpg hortumları sık sık arıza yapabiliyormuş tabi lpg yi bağlayan ustanın işçiliği ile çok alakası var bunun
benim 1 sene oldu taktıralı allaha şükür lpg ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım bu güne kadar