Gönderen Konu: T-Dawg özüne döndü... güncel resimler 12 de!  (Okunma sayısı 55700 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: New Ride .. The Dog! - güncel resimler
« Yanıtla #84 : 21 Ağustos 2011, 21:55:43 »
 Bugün tekoş geldi yanıma.. Pazar günü biraz sohpet ettik sonra araca bakmaya çıktık dışarı.. Araba genel itibari ile güzel, Karoser kısımları biraz bakımsız kalmış.. TR deki yaşı itibari ile zamanla ifak tefek tıklamalara maruz kalmış ama şasilerde darb ve oynama yok. İlkerin tek yapıcağı güzel bir elden geçirme operasyonu.. Motorunda sıkıntı yok dikiş makinası gibi sadece eskiyen borulardan dolayı biraz elekt. karb. ayar karıştırıyor onlarda çatlayan borular değişince düzelecektir.. Şanzımanda 2. ve geri vites sekromeç istiyor.. Aracın yürürü elden geçirilmiş ama rot balansı bozuk oda 25TL ye hallolucak..

Resimlerde araç piyango bileti gibi geldi ama canlısı bakımlı tuttuğu sürece ilkerin ömrünü bitirir. 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 21 Ağustos 2011, 22:08:56 »
maşallah, hepsi zamanla yapılır  :sevgi:
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 22 Ağustos 2011, 08:50:31 »
Bugün tekoş geldi yanıma.. Pazar günü biraz sohpet ettik sonra araca bakmaya çıktık dışarı.. Araba genel itibari ile güzel, Karoser kısımları biraz bakımsız kalmış.. TR deki yaşı itibari ile zamanla ifak tefek tıklamalara maruz kalmış ama şasilerde darb ve oynama yok. İlkerin tek yapıcağı güzel bir elden geçirme operasyonu.. Motorunda sıkıntı yok dikiş makinası gibi sadece eskiyen borulardan dolayı biraz elekt. karb. ayar karıştırıyor onlarda çatlayan borular değişince düzelecektir.. Şanzımanda 2. ve geri vites sekromeç istiyor.. Aracın yürürü elden geçirilmiş ama rot balansı bozuk oda 25TL ye hallolucak..

Resimlerde araç piyango bileti gibi geldi ama canlısı bakımlı tuttuğu sürece ilkerin ömrünü bitirir. 

:-*

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 22 Ekim 2011, 20:31:02 »
kendisi artk bi amerikan :) forumda muhsin in aracından sonra ikinci westy, tam olmasa da..

dodikler ve kapı bantları, yan marşpiyeller takıldı. ama arka kısımdaki bantlar kaldı :(

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 22 Ekim 2011, 21:13:56 »
görsek ya... ::) ::) ::) ::)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 22 Ekim 2011, 21:17:31 »
görsek ya... ::) ::) ::) ::)
hacı akşam üzeri işim bitti, yarın çekicem :) çok tatlı oldu ama yaa :D

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 22 Ekim 2011, 23:08:36 »
hayalin yavas yavas gercekleşiyo abii panjur far jant işi bitiricen  ;)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 22 Ekim 2011, 23:15:21 »
hayalin yavas yavas gercekleşiyo abii panjur far jant işi bitiricen  ;)
valla mete uğraşıyoruz işte :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #92 : 23 Ekim 2011, 13:51:36 »
e hala yok ya foto?

İlker yaz döneminde forumdan epeyi uzak kaldım. hayırlı olsun Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin. bana sorsalar senin için hala dizel aracınlasın diyecektim. iyi oldu gördüğüm.

tekrar hayırlı olsun.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 23 Ekim 2011, 17:25:16 »

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 23 Ekim 2011, 17:27:04 »
e hala yok ya foto?

İlker yaz döneminde forumdan epeyi uzak kaldım. hayırlı olsun Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin. bana sorsalar senin için hala dizel aracınlasın diyecektim. iyi oldu gördüğüm.

tekrar hayırlı olsun.
eyv. abi. geçen izmire gittim, dönüşte uğrasam diye aklıma geldin ama, tabi telefon filan olmadığı için nasip olmadı.
arabayı dün gece yıkatmıştım, ama gece yine kirlenmiş. sol park lambası geçen düştü, hala takılmayı bekliyor.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #95 : 23 Ekim 2011, 18:17:08 »
eyv. abi. geçen izmire gittim, dönüşte uğrasam diye aklıma geldin ama, tabi telefon filan olmadığı için nasip olmadı.
arabayı dün gece yıkatmıştım, ama gece yine kirlenmiş. sol park lambası geçen düştü, hala takılmayı bekliyor.

Hay Allah ya. nasip değilmiş demek yine tanışmak.

buradan yazayım. kalıcı olur. istersen kayıt da edersin bir dahaki geçişinde mutlaka beklerim İnşallah.

0 539 49 00 666
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #96 : 23 Ekim 2011, 19:15:59 »
 Hayırlı olsun pampa güle güle kullan.. Bugüne kadar boşa beklemişsin :D  Panjurun alt kısmına fiberden bi çita ayarlarsın sonra aracın renginde o kör noktada göze batmaz..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 23 Ekim 2011, 19:18:39 »
Hayırlı olsun pampa güle güle kullan.. Bugüne kadar boşa beklemişsin :D  Panjurun alt kısmına fiberden bi çita ayarlarsın sonra aracın renginde o kör noktada göze batmaz..
aga bugun sallanıcaktım yanına da :) erdeğe gittim salinin yanına.. baktım araba yok orlarda, dedim gelmediler heralde, bi aradım, fazla caldırmadım uyuyon diye :D acmayınca daha aramadım.