merhaba arkadaşlar. geçen hafta mk2 aracımı elektrikçiye götürüm sinyalleri park lambalarına bağlatmak istediğimi söyledim. usta sinyal kapağını söktü baktı olmaz dedi. olur ama sürekli yanmaktan sinyal kapağını eritir dedi. tek çaresi çift duya dönüştürülmesi (bir duy park, bir duy sinyal olarak) dedi ama onda da sinyal kapağının erime riski varmış. sizce doğru mu? doğruysa ben bu aracın parklarını sinyallere bağlatamayacak mıyım, yani herhangi bir çözümü yok mu? içim gidiyor, çok tatlı duracağına eminim
Olci , sinyal derken , benim ön çamurluk üzeri sinyallerim parklara bağlı , bir sorun yaşamadım ... ama ön sinyalleri bilmem.
dediğim gibi dostum yaparım ama sinyal kapaklarının erimesinden korkuyorum dedi :S sende öyle bir sorun var mı?
Çift duy ne ya teknolojiye uyun artık sinyalin eksi ucunu kesin parkın artı ucuna verin. Parktayken yanar sinyal yaparkende söner yanar. Çift duy filan uğraşmayın.
peki ben farın içindeki parkı yakmak istemezsem bunu nasıl yapabilirm sanki o zaman çift duy şart gibi oluyor tasın içerisi için farklı düşüncelerim var çünkü