istanbul anadolu yakasında kaliteli ama kalitesinden fazla fiyatı olmayan bi yer önerebilcek olan
kadıköy şimdi koyu kötü duruyo araba metalik reflex gümüş hafif bişey gider
Ankarada olsan yardımcı olurdum aslanda serhat..Krom aynalı cam filmi ömür boyu garantili çizilmez cama bakınca kendini görüp saç tarayabilirsin o derece 120 tl ye taktırmıştım.
yani böle orjinal bi hava katlamalı
kaç numaraya polis amca bişey demez?
Yok adem benm önler bir arkalar 2 sırıtma gibi birşey olmuyo..Ayrıca polis amcalardan ademin dediği gibi insafına karakterine kalmış geçenlerde beni çevirdi emniyet kemeri takılı yola çıkalı 100m ya oldu ya olmadı sonra evraklarımı istedi verdim sonrasında sana 69 lira yazcam dedi neden dedim bişey demiyo kızdım bana nedeni söyle baya bi cebelleştim egzos dedi sen ne diyosun kafanmı güzel dedim orjinal egzos eğil bak dedim sonra o zaman yüksek sesli müzikten dedi dedim daha yola çıkalı 100m oldu teyp açık değil bak dedim sonra ışıklandırma dedi xenondan yazdı mercekli farım olduguna rağmen..Sonra bunla yaka paça olduk takviye falan istedi geldiler 69 yerine 140 yazdı Simdide açtığı davayla uğraşıyorum böyle bi sistem böyle bi ülkede yaşıyoruz işte polislerde askerlerde adil olmayacaksa bu ülkede kim olacak ?Bende dava açayım dedim cezaya itiraz edeyim başın ağrır net bi delilin olması lazım dedi şahit var dedim kabul etmediler kaybedersem 1000tl ödermişim bende lanet olsun dedim bıraktım