relaxizmir , Yazmayayım yazmayayım dedim kafa bulandırmayayım , yine de yazamadan edemedim ! Ben size birşey önereceğim ! Ben de baya bi araştırma yapmıştım şuanki 1.2 Fabia mızı almadan önce , bende gittim daciaya baktım inceledim , netten bir çok araçlara baktım , pololara baktım herneyse uzatmayayım , eğer biraz daha zorlayabilirseniz bütçeyi 0 km Fabia alın 1.2 moto HB. , ya da 2011 model sıfır km den farkı olmayan (sadece biraz km yapmış ) araçlar var , onu alın derim , Nedeni belli , Fabia Polodan bir alt gömlek diyelim ama Dacia dan da bir gömlek üstte diyelim , Dacia nın içi pek de konforlu değil , Dacia da iyi araba kötülemiyorum sonuçta sıfır ve o fiyat ...ama 2011 model 1.2 motor HB Fabia almanızı isterim , hem kasa olarak daha güzel görünüyor , hem daha konforlu ve vw kokuyor çizgisi tasarımı ve genel anlamdaki özellikleri. Ben kendimi sizin yerinize koydum , yazmamdaki amaç , herşeyi unutun ve Fabia ile Dacia arasında bi gidip gelin bence araştırıp inceleyin (tabi fabia çizgi olarak hoşunuza gidiyorsa). Bunları yazdım çünkü ben de Fabiayı almadan önce bir çok araca baktım ve bende Dacia neden olmasın dediştim zamında ama sonuçta Fabia aldım çok ta memnunuz.Sizinde iyi araştırıp mantıklı bir araç alacağınızı umut ediyorum , hayırlısı ile gönlünüze yatan aracı almanız dileğiyle...