Gönderen Konu: Golf yazısı  (Okunma sayısı 9038 defa)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
Golf yazısı
« : 29 Temmuz 2011, 00:11:30 »
arkadaslar arka baajdaki golf ve 1.6 yazılarını nasıl cıkarabilirim. Kalıcı bir iz kalmasından korkuyorum acıkcası. Isıtarak cıkarsam sorunsuzca atlatabilirmiyiz bu süreci? yoksa püf noktası flan var mı?  Ayrıca tekrar geri yapıstırırken hangi yolu izlemeli?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
Ynt: Golf yazısı
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2011, 01:13:48 »
Çıkartmak için sağlam bir ip yada misina ipi işini görür.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı kuzeyank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2011, 01:15:53 »
kalıntılarıda pasta ile çıkarırsın :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2011, 10:24:38 »
geçen gün bende siyaha boyamayı düşündüm çıkarmanın en güzel yolu dediğin gibi ısıtmak hakan. Acayip sağlam çift taraflı bant var.

Çevrimdışı MURAT0154

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2011, 20:52:10 »
ip ile çıkarırsanız iz kalır fakat pasta ile giderilebilecek izdir. neden çıkarmayı düşünüyorsunuz acaba. aracın arkasındaki yazılar ve üzerindeki etiketler aracın temizliğini ve orjinalliğini gösteren şeylerdir.

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2011, 20:59:22 »
cunku o kızım boyanacak
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2011, 12:24:41 »
cunku o kızım boyanacak

bagaj kapağı boyanacaksa, zaten boya ustası yazıları çıkarıp tekrar takıyorlar .. ben dün aldım aracı kapağı komple boyattım, cam kenarında paslanma ve kapak ortasında çok büyük olmasada gözüme dokunan bir çizik vardı .. 150 liraya boyattım, cam sökme ücretinide vermedim usta kendisi söktürdü .. güzelde iş çıkarmışlar ..

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2011, 15:32:49 »
benim komple boyamıyor sadece çizik kısmını ama yinede 30 cm alana dağılıyor boya 100 istedi yazıları sokecekmis ve yapıstırmayacakmıs. oto king

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2011, 15:49:40 »
benim komple boyamıyor sadece çizik kısmını ama yinede 30 cm alana dağılıyor boya 100 istedi yazıları sokecekmis ve yapıstırmayacakmıs. oto king

neden tekrar yapıştırmıyorlar ? ek ücret mi istiyorlar .. ilginçç.. ben boya öncesi ve boyas sonrası resimleri ekleyeceğim .. pasta cila ile beraber 250 verdim .. boya+pasta-cila ... el pratikliği istiyor dostum, bence bir ustaya 10 lira ver yapıştırırlar,, eğer rengi soluksa yenisini bile alabilirsin .. Benim yazıları aynen yapıştırdılar .

Çevrimdışı MURAT0154

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2011, 17:35:31 »
eğer ek ücret istiyorlarsa ilginç. benim de kaskodan autoking de 4 adet ücretsiz mini onarım hakkım var. geçen gün bir taş vuruğu için gittim. iki tane onarım hakkımın gideceği söylendi. nedeni ise düzltme+boyama=2 onarım >:(

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2011, 17:44:21 »
eğer ek ücret istiyorlarsa ilginç. benim de kaskodan autoking de 4 adet ücretsiz mini onarım hakkım var. geçen gün bir taş vuruğu için gittim. iki tane onarım hakkımın gideceği söylendi. nedeni ise düzltme+boyama=2 onarım >:(

vayy uyanıklar vayyy... her işlem = onarım yani ?

çok mu büyükki taş izi ?

Çevrimdışı MURAT0154

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2011, 19:00:57 »
vayy uyanıklar vayyy... her işlem = onarım yani ?

çok mu büyükki taş izi ?
yok bilya büyüklüğünde belli bile değil. normalde 15-20 cm ye kadar yapmaları lazım... hatta bide tavan döşemesini söktürüp getirmen lazım dediler. yoksa ek ücreti varmış...

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2011, 21:00:12 »
470milyon bayıldım  aynaları boyattım arka camurlugu lokal yaptırdım bagajda derin cicik onarıldı ve arka tampon boyandı   oto kingte    golf yazısını geriye yapıştırmıslar hayret

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2011, 10:12:59 »
iyi para vermişsin Hakan  :o